03 iun. 2020 | 12:14

Gest minunat al lui Floyd Mayweather! Suma uriașă plătită pentru George Floyd, americanul omorât de polițist

Sport
Gest minunat al lui Floyd Mayweather! Suma uriașă plătită pentru George Floyd, americanul omorât de polițist

Floyd Mayweather a făcut un nou act caritabil în SUA când a decis că este de datoria lui să plătească toate cheltuielile pentru înmormântarea americanului omorât de un polițist în Minnesota.

Gest minunat al lui Floyd Mayweather! Suma uriașă plătită pentru George Floyd

Fostul mare pugilist american a decis să se implice în cel mai important caz al anului din State, acolo unde un polițist l-a sufocat pe George Floyd după ce a depus presiune cu genunchiul pe gâtul său.

Astfel, Mayweather a donat aproape 100.000 de dolari pentru a acoperi toate cheltuielile înmormântării. „Black lives matter” este hashtagul viralizat în lume după cazul lui George Floyd și folosit de către toți sportivii importanți din baschet, fotbal, hochei sau fotbal american.

Unul dintre reprezentanții pugilistului, Leonard Ellerbe, a confirmat informația: „Probabil se va supăra pe mine, dar este adevărat, va plăti pentru funeralii”. De altfel, cecul lui Mayweather de 88.500 de dolari a fost deja trimis familiei îndoliate.

Proteste în toată America după moartea lui George

Un val de proteste fără precedent are loc în SUA în ultima săptămână, ca urmare a morții lui George Floyd. Americanul a fost reținut la pământ și sufocat de polițistul Derek Chauvin, unul cu multe abateri disciplinare în cariera de ofițer.

Astfel, în ultimele zile se desfășoară proteste în întreaga Americă și lucrurile au degenerat recent. Oamenii au început bătăi de stradă cu forțele de ordine și, mai mult, au avut loc multe jafuri ale magazinelor din statele americane. Au apărut multe clipuri video în care oamenii iau cu asalt magazinele și nu lasă nimic în urmă.

Cele mai violente sunt în Minnesota, stat în care locuia americanul. De altfel, un legendar antrenor american de baschet, Gregg Popovich, a vorbit despre aceste incidente recente și a explicat de ce este vinovat chiar Donald Trump, președintelor Statelor Unite ale Americii.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro