Melania Trump are două inele de logodnă. Motivul șocant pentru care l-a primit pe al doilea

Melania Trump are două inele de logodnă. Motivul șocant pentru care l-a primit pe al doilea
Melania Trump are două inele de logodnă. Motivul șocant pentru care l-a primit pe al doilea

Actuala Prima Doamnă a Americii a avut parte de răsfăț și viață îndestulată înainte ca soțul ei să conducă una dintre cele mai mari puteri ale lumii.

De ce Melania Trump are două inele de logodnă

În afară de ținutele extrem de elegante pe care aceasta le afișează ori de câte ori are ocazia, nu a fost greu ca oamenii să remarce că, de-a lungul timpului, inelarul ei a sfidat publicul cu două bijuterii foarte costisitoare, ambele fiind inele de logodnă.

Povestea lor de dragoste a început în anul 1998

Amintim publicului că Donald Trump și Melania au început să iasă împreună în anul 1998, iar la scurt timp după ce s-au cunoscut, în anul 2004, ei erau deja logodiți. Iar începutul anului 2005 i-a unit printr-o ceremonie scumpă, plină de opulență, ce a avut loc în Florida. Astfel, acesta a cerut-o de soție oferindu-i un inel cu diamant de 15 carate, care, la vremea respectivă, valora 4,2 milioane $ și lăudându-se în stilul caracteristic că a primit reducere de aproape 50% la achiziţia acestui inel.

În prezent, la 15 ani de la nuntă, Melania nu mai poate fi văzută purtând acel inel, iar mulți spun că ea ar fi renunțat la bijuteria scumpă din cauza unui divorț tot mai iminent. În plus, apropiații lor mai spun că în anul 2015, când Donald Trump se gândea să candideze la alegerile prezidențiale din următorul an, i-a mai oferit Melaniei un nou inel de logodnă ca să o ”securizeze” și să o convingă să-l ajute ca să-și păstreze imaginea de familist în fața publicului. Prin urmare, alegând drept prilej de aniversare a zece ani de la nunta lor, acesta i-a oferit un nou inel cu diamante de 25 de carate, în valoare de 5 milioane $. Iar acest inel poate fi văzut și astăzi pe inelarul Melaniei Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii.