Gerard Pique, scandal cu noua iubită. Ce i-a reproșat Clara Chia Marti și care este legătura cu Shakira

Gerard Pique, scandal cu noua iubită. Ce i-a reproșat Clara Chia Marti și care este legătura cu Shakira
Mesajul postat de Shakira, după ce au trecut patru luni de la despărțirea cu Gerard Pique

Gerard Pique are din nou probleme în amor. De data aceasta cu Clara Chia Marti, tânăra de 23 de ani care a înlocuit-o, în inima fotbalistului, pe Shakira. Jurnaliștii de la Marca au aflat care a fost motivul primului conflict serios dintre cei doi.

Gerard Pique, probleme cu Clara Chia Marti, la doar o lună după ce s-au afișat în public

Gerard Pique nu are liniște în viața personală. Acum patru luni a anunțat că s-a despărțit de Shakira, iar acum are probleme și cu noua iubită. Cei doi au apărut împreună, la un eveniment, acum o lună, zâmbitori și îndrăgostiți, dar de atunci multe s-au schimbat. Jurnaliștii au aflat că Clara Chia Marti este cea care a adus tensiune în cuplu. Tânăra de 23 de ani nu este mulțumită de modul în care este tratată.

„Tensiuni între Clara Chia Marti și Gerard Pique. Tânăra cere să fie tratată precum Shakira și i s-a plâns noului partener”, scrie Marca.

Jurnaliștii au aflat și care este cea mai mare problemă. Cei doi sunt urmăriți permanent de paparazzi, chiar și în vacanță, iar Clara Chiar Marti s-a plâns iubitului că nu o protejează. Așa cum s-a întâmplat, de multe ori, cu Shakira. Domnișoara a fost deranjată că escapada de la Paris a fost ilustrată cu fotografii de la fața locului.

Conflictul dintre cei doi nu i-a impresionat pe jurnaliștii de la Animated Times, care au scris. „Karma lucrează. După ce a înșelat-o pe Shakira, relația lui Gerard Pique cu Clara Chia s-a deteriorat. Tânăra i-a cerut fotbalistului să o trateze precum pe artista columbiană”.

Shakira este bănuită că are o relație cu un fost fotbalist de la Real Madrid

Shakira și Gerard Pique au anunțat că se despart acum patru luni, după o relație aproape 12 ani. Au doi băieți pe care încearcă să-i țină departe de aceste scandal. Este greu de crezut că cei mici nu și-au dat seama ce s-a întâmplat. Acum câteva zile, băieții au participat la un meci de baseball, iar părinții lor au stat la mare distanță unul de celălalt.

Presa spaniolă a scris că Shakira s-ar afla într-o relație cu Iker Casillas, „liber de contract” după ce s-a despărțit anul trecut de Sara Carbonero, după un mariaj de cinci ani. Fostul portar de la Real Madrid a negat această informație.