Shakira, mesaj ferm după ce Gerard Pique a apărut la o nuntă cu noua iubită. „De la furie, la umor”. Imaginea a devenit rapid virală – FOTO

Shakira, mesaj ferm după ce Gerard Pique a apărut la o nuntă cu noua iubită. „De la furie, la umor”. Imaginea a devenit rapid virală - FOTO

Shakira l-a ironizat pe Gerard Pique, după ce fostul său iubit a apărut la o nuntă cu noua cucerire. Jurnaliștii au fotografiat-o pe artista din Columbia, la volanul mașinii sale, purtând o șapcă pe care a apare un mesaj „special” pentru fotbalistul formației FC Barcelona.

Shakira l-a „trollat” pe Gerard Pique

Shakira nu-și mai plânge de milă după despărțirea de Gerard Pique și a trecut la atac. Artista și-a ironizat fostul partener, după ce aceasta a fost la o nuntă cu Clara Chia Marti. Jucătorul lui FC Barcelona nu s-a ferit deloc de aparatele de fotografiat și și-a ținut de mână prietena, iar imaginile au ajuns rapid pe internet. A fost foarte clar că au vrut să arate că sunt împreună și că relația lor este foarte solidă.

Shakira nu a răspuns direct direct, dar a fost fotografiată purtând o șapcă pe care scrie „Lucky in love”. Jurnaliștii de la dhnet.be au ajuns la concluzia că mesajul nu putea să țintească decât un singur destinatar: Gerard Pique. „La câteva zile după apariția pozelor cu Gerard Pique și Clara Chia Marti, Shakira pare mai liniștită și chiar a avut puterea să-l «înțepe» pe fostul său partener, cu un mesaj plin de umor”, scrie sursa citată.

Jurnaliștii spun că în acest fel Shakira l-a „trollat” pe Pique, iar titlul materialului este foarte sugestiv: „De la furie, la umor”.

Jurnaliștii de la usmagazine.com susțin că zâmbetele și mesajele cântăreței sunt doar de fațată. De fapt, Shakira suferă enorm din cauza acestei despărțiri și are „inima frântă”, mai spune sursa citată.

Există informații că artista ar fi încercat de două ori să se împace cu Pique, dar de fiecare dată a fost refuzată. Mai mulți prieteni vorbesc despre faptul că Shakira ar fi suferit „o cădere nervoasă”, după ce a aflat despre relația celor doi, și ar fi avut nevoie de ajutor medical de specialitate.

Urmăriți Playtech.ro și pe