„Fața ascunsă a Shakirei”, titrează Marca. De ce și-a dat afară un angajat în miez de noapte. „Nu ești bun de nimic”

Shakira are tot mai multe probleme. Despărțirea de Gerard Pique, bătăile de cap cu Fiscul din Spania, dar, mai nou, și un proces cu un fost angajat care o acuză că l-a dat afară la miezul nopții. Căntăreața s-a enervat că omul nu a vrut să-i încălzească o porție de carne de pui.

Shakira, probleme pe bandă rulantă

„Fața ascunsă a Shakirei”, titrează Marca. Jurnaliștii spanioli au aflat o poveste șocantă de la o echipă de investigatori „La Sexta”, care a colaborat cu un jurnalist din Miami. S-a aflat astfel că artista din Columbia își tratează foarte rău angajații, iar reacțiile ei sunt extrem violente. Doi soți care au lucrat pentru ea au dat-o în judecată și s-au plâns că Shakira i-a tratat foarte rău.

„Divier a înlocuit-o pe Maritza, soția sa, și a gătit o săptămână întreagă pentru 17 angajați ai Shakirei. Era târziu și era foarte obosit când Shakira l-a rugat să-i încălzească o porție de carne de pui, iar el i-a spus: «Adevărul e că nu mai pot, nu-ți voi încălzi puiul, am gătit pentru 17 persoane toată ziua, nu mai pot»”, scriu cei de la Marca.

A fost momentul în care Shakira a reacționat dur și a început să țipe. În plus, i-a transmis că poate să plece. „Dacă nu ești destul de bun pentru asta, nu ești bun de nimic”. Sursa citată mai spune că: „ A fost un șoc pentru toată lumea că și-a dat afară un om pentru un astfel de lucru. Shakira are un staff numeros, cu bucătari, șoferi și cei care asigură mentenanța casei”, a declarat Javier Ceriani, un jurnalist din Miami, care s-a întâlnit cu angajatul concediat, citat de Marca.

Shakira și Pique, întâlnire furtunoasă la avocat pentru custodia celor doi copii

Shakira și Pique s-au întâlnit la avocat pentru a pune la punct toate detaliile despărțirii. Primele discuții au fost un dezastru. Jurnaliștii de la „El Periodico” au aflat că până la urmă s-a ajuns la un compromis, iar artista ar fi obținut ce și-a dorit într-un subiect foarte important: custodia copiilor și acceptul ca cei doi minori să se mute cu ea la Miami.

Shakira și Pique s-au despărțit în luna iunie. Nu au spus care sunt motivele, dar s-a aflat că fotbalistul ar avea o relație. Lucru care s-a și confirmat după ce fundașul formației FC Barcelona s-a afișat cu Clara Chia Marti, o studentă de 23 de ani care i-a devenit parteneră.

Se pare că nu a fost singurul moment de infidelitate al fotbalistului. Jucătorul ar fi avut o aventură și cu Bar Rafaeli, un model cunoscut, fosta iubită a actorului Leonardo Di Caprio. Shakira ar fi găsit, în telefonul iubitului, mesajele pentru Bar Rafaeli.

Urmăriți Playtech.ro și pe