Shakira, interviu sfâșietor după despărțirea de Gerard Pique. „Este cel mai întunecat moment din viața mea”. Ce se întâmplă cu cei doi copii

Shakira a acordat primul interviu după despărțirea de acum trei luni și jumătate de Gerard Pique. Le-a povestit jurnaliștilor că trece prin momente cumplite, cele mai grele din viața ei, dar speră ca prin muzică să depășească acest obstacol. A vorbit despre ce sacrificii a făcut pentru relația cu fotbalistul lui FC Barcelona și i-a transmis și un mesaj fostului iubit, legat de cei doi băieți ai lor.

Shakira, primul interviu după despărțirea de Gerard Pique: „Cel mai întunecat moment din viața mea”

Shakira a trecut printr-o perioadă foarte grea. Despărțirea de Gerard Pique, moartea tatălui ei și acuzațiile de fraudă fiscală au zdruncinat-o foarte mult. Artista a vorbit pentru prima oară despre aceste probleme și a dezvăluit că cea mai mare preocupare a ei este să-i țină pe cei doi băieți cât mai departe de această agitație. Este însă foarte greu în condițiile în care sunt jurnaliști care „campează” în fața casei lor.

„Încerc să le ascund situația lui Milan și Sasha cât de mult pot. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real.

Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea ceva atât de sacru și de special cum am crezut că este relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei și de a vedea că s-a transformat în ceva vulgarizat de către mass-media.

Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. Acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea”, a declarat cântăreața, în interviul din revista Elle.

Shakira nu a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de Pique, dar i-a transmis un mesaj fostului iubit. Presa a scris de multe ori că cei doi au convenit, după despărțire, să nu se afișeze cu alte persoane. Fotbalistul lui FC Barcelona a încălcat acest „pact” și a fost fotografiat, în public, alături de noua iubită.

„Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau de ceea ce Gerard și cu mine simțim unul față de celălalt ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o treabă de făcut pentru acești doi băieți incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este cel mai bine pentru viitorul lor, pentru propriile lor visuri în viață și vom găsi o soluție corectă pentru toți cei implicați”, a mai spus artista latino.

Shakira a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru relația cu Pique

Shakira a spus că a făcut foarte mari sacrificii pentru relația cu Pique. S-a mutat în Spania chiar dacă asta a însemnat să renunțe la multe dintre planurile sale muzicale. În caz contrar, Pique ar fi trebuit să rezilieze contractul cu FC Barcelona și să o urmeze în Statele Unite ale Americii, la Miami.

„Ca fotbalist, Gerard voia să joace fotbal și să câștige titluri, iar eu trebuia să-l susțin. Adică, unul dintre noi doi trebuia să facă un sacrificiu, nu? Fie el își întrerupea contractul cu Barcelona și se muta cu mine în SUA, unde am cariera, fie trebuia să fac eu asta în locul lui. Și astfel, unul dintre cei doi a trebuit să facă acest efort și acest sacrificiu. Și eu am făcut-o.

Mi-am pus cariera pe planul doi și am venit în Spania, pentru a-l susține, astfel încât să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu din dragoste. Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă, iar eu am această legătură extraordinară cu ei, care este de nezdruncinat”, a mai povestit Shakira.

În interviul din revista Elle, Shakira a povestit și un lucru inedit.

„Chiar în primii ani ai relației mele cu Gerard și când am avut primul meu fiu, pe Milan. L-am luat cu mine peste tot de când avea două luni. Îmi amintesc chiar că l-am alăptat constant pe platoul de filmare al emisiunii The Voice”, a mai spus Shakira.

Cântăreața a răspuns și acuzațiilor de fraudă fiscală. A spus că nu înțelege de unde a apărut acest scandal și susține că nu are nicio datorie. Mai mult a afirmat că a fost consiliată, în toată această perioadă, de o firmă foare mare care oferă sfaturi și soluții în acest domeniu.