06 ian. 2023 | 11:32

Georgina Rodriguez, primul mesaj după ce s-a scris că s-a despărțit de Cristiano Ronaldo. „Mulțumesc pentru tot”

Știri generale
Georgina Rodriguez, primul mesaj după ce s-a scris că s-a despărțit de Cristiano Ronaldo. „Mulțumesc pentru tot”

Georgina Rodriguez a transmis în sfârșit un mesaj, după ce în ultimele zile s-a scris foarte mult că relația ei cu Cristiano Ronaldo este în mare suferință. Frumoasa brunetă a încercat în acest fel să arate că nu există nicio problemă și că îi va fi alături logodnicului ei în Arabia Saudită.

Georgina Rodriguez, mesaj prin care a încercat să risipească toate speculațiile

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au fost din nou în lumina reflectoarelor în ultimele zile. Subiectul nu a fost doar contractul fabulos semnat de fotbalist cu Al Nassr, liderul campionatului din Arabia Saudită, ci și relația lor. În presa din Spania și Argentina au apărut mai multe materiale în care se spune că cei doi și-ar fi anulat planurile de nuntă pentru că relația lor nu mai merge deloc. au existat chiar jurnaliști care spun că cei doi mai stau împreună doar pentru că o despărțire le-ar aduce pagube foarte mari în domeniul financiar.

Și nu a fost singura problemă. În momentul în care a fost prezentat la Al Nassr, Ronaldo i-ar fi acordat prea multă atenție jurnalistei Fatma Fahad, angajată la televiziunea de stat saudită. Zâmbetele dintre cei doi ar fi stârnit furia Georginei. Mesajul logodnicei lui Ronaldo încercă să arate că nu este nimic adevărat.

„Mulțumesc mult, Arabia Saudită, pentru această primire extraordinară. Suntem foarte entuziasmați de această nouă aventură, la Al-Nassr, și vrem să le mulțumim tuturor celor care au făcut-o posibilă”, a spus Georgina pe Instagram.

În presa engleză a apărut și o veste legată de alt motiv de conflict. Potrivit legii din Arabia Saudită un bărbat și o femeie nu au voie să locuiască sub același acoperiș decât dacă sunt căsătoriți. Tot jurnaluștii au aflat că în privința starului portughez, oficialitățile vor fi ceva mai indulgente.

„Sunt recunoscătoare să te văd, Cristiano, atât de entuziasmat și că mergem, de mână, în aceeași direcție, către un viitor strălucit. Întotdeauna împreună cu familia noastră superbă”, este mesajul Georginei Rodriguez.

Cristiano Ronaldo se antrenează cu Al Nassr, dar nu este clar când va debuta. Starul portughez are de ispășit o suspendare de două etape din perioada în care juca la Manchester United.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Românii nu se mai pot pensiona. Care sunt noile condiții
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro