Georgiana Lupu rupe tăcerea. A pus ochii pe doi concurenți de la Survivor România 2021

Georgiana Lupu rupe tăcerea. A pus ochii pe doi concurenți de la Survivor România 2021
Georgiana Lupu a pus ochii pe doi concurenți de la Survivor România 2021

Georgiana Lupu a revenit în 13 februarie în România din Republica Dominicană, acolo unde se poartă lupta pentru supraviețuire numită ”Survivor”. Faimoasa a făcut primele declarații direct din aeroport după întoarcerea în țară. „Mi-a plăcut de doi concurenți, dar nu pot să dau nume.”

Survivor România 2021. Georgiana Lupu, declarații la cald despre lupta din junglă. Faimoasa a recunoscut că a pus ochii pe doi concurenți

Georgiana Lupu s-a întors în România după ce a fost eliminată de la ”Survivor”. Faimoasa a fost nominalizată de către Jador, iar publicul nu a susținut-o prin voturi, așa că parcursul ei în junglă s-a încheiat săptămâna precedentă. Tânăra a ajuns în ziua de 13 februarie în țară și a oferit declarații la cald despre aventura din Dominicană, sentimentele trăite și tensiunile existente între ea și alți colegi din echipa roșie.

„Îmi era foarte dor, mă bucur că a ieșit Republica Dominicană de pe listă. Îmi era frică să nu stau în carantină, pentru că vreau să ies, să mă plimb. Practic am intrat în civilizație. Când m-am dat jos din avion și am văzut ce frig e afară, am rămas șocată.

Telefonul și mâncarea mi-au lipsit. Și prietenii, sigur, pentru că erau persoane pe care nu le cunoșeteam și erau tensiuni. Musty mă provoca foarte mult în spatele camerelor, știa că eu am problema asta cu tatăl meu și că vreau să îl caut și mă provoca, începea să spună tot felul de jigniri la adresa mea și nu suportam, adică l-am simțit că mă dă la o parte și că nu mă suportă și i-am spus.

Nu înțelegeam ce are cu mine, că nu i-am făcut nimic. Nu e ca și cum aveam ceva cu el, el avea ceva cu mine. Mă vorbea pe la spate. Am simțit că nu este corect, că am multe de arătat și m-am rugat la Dumnezeu în fiecare zi și m-a ajutat și tocmai la Faimoși în echipă. Mi-am dorit foarte, foarte mult, i-am simpatizat de la încept. Unii dintre ei au caractere deosebite”, a povestit ea la Kanal D.

„Unul fizic și unul la caracter. Jadar nu e tiparul meu, nu are ce trebuie să aibă un bărbat pentru mine”

Tânăra a vorbit și despre sentimentele ei pentru Jador, după ce au existat speculații conform cărora aceasta ar fi îndrăgostită de artist. Faimoasa a uimit, recunoscând că au existat doi băieți pentru care avea afinități. Nu a vrut să ofere detalii.

„Jador îmi place cum cântă, este un cântăreț de manele foarte bun. Într-adevăr acolo sunt tensiuni foarte foarte mari, iar nervii sunt la toată lumea. Nu are nicio treabă Jador, mie mi-a plăcut de alți doi băieți de la Survivor, dar nu pot să dau nume acum. Unul fizic și unul la caracter, dar Jador nu e tiparul meu, nu are ce trebuie să aibă un bărbat pentru mine.

Nu a fost alegerea mea să plec de la Survivor România, eu îmi doream să mai rămân, dar din păcate drumul a fost foarte scurt pentru mine. Puteam să ajung, cine știe, în finală, dar trebuia să avansez frumos. Kilogramele și-au spus cuvântul. Mă bucur că v-a plăcut de mine”, a încheiat faimoasa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI