Zannidache îl atacă pe Jador cu orice ocazie. Un nou scandal la Survivor România

Zannidache îl atacă pe Jador cu orice ocazie. Un nou scandal la Survivor România
Zannidache și Jador se acuză reciproc de furt

”Survivor România”, difuzat de Kanal D are din ce în ce mai multe momente tensionate. Cele mai recente altercații, dintre Zannidache și Jador au ajuns la un alt nivel. S-au acuzat reciproc, iar cel mai șifonat, din păcate, a ieșit Zannidache.

Zannidache și Jador se acuză reciproc de furt

Cel mai recent episod din ”Survivor România”, a readus în discuție o problemă deja existentă. Scandalul a pornit de la dispariția mâncării celor din echipa Faimoșilor, acuzatul principal fiind Zannidache.

Recentul episod i-a pus, din nou, față-n față pe Zannidache și Jador, iar primul a încercat să de disculpe. În primă fază nu a dat nume, spunând doar că mâncarea se află în burta unora din cei 13, ulterior la momentul mărturiilor, Zannidache spunând că Jador este de fapt vinovatul principal.

„Sunt convins că e Jador, asta e strategia lui Jador. Mai face o de-asta când nu ești atent, nu fură de la oricine, ci de la cine nu e atent, și e foarte simplu pentru că mulți pleacă la plajă și nu își iau gențile. Așteaptă un moment de neatenție și ia de la oricine.

E îndeajuns să iei șosetă de la cineva și să o arunci aiurea să nu mai știe de aia, sau îi iei aia și o mănânci. El savurează momentul în liniște și când ne certăm apare Jador și spune să terminăm cu astea. Eu i-am spus că știu ce vrea el să facă aici”, spune Zannidache.

Discuția din recentul episod difuzat de Kanal D, nu este prima, acuzațiile de furt apărând din ce în ce mai des în discuții. Zannidache a încercat să se disculpe, dar se pare că coechipierii nu prea l-au crezut. Poate aceste tensiuni și suspiciuni asupra lui Zannidache vin și din dezvăluirile pe care aceste le-a făcut recent, și care nu au fost primite bine de colegii săi de echipă.

Dezvăluirile indecente făcute de Zannidache

Într-o echipă, normal, toți membrii ar trebui să se ajute unul pe celălalt, dar se pare că Zannidache a cam uitat acest aspect. Recentele sale dezvăluiri despre viața intimă a uneia dintre colege, i-au atras antipatia celor din echipa Faimoșilor.

Zannidache a făcut dezvăluiri, care nu-și aveau rostul despre colega sa, Elena Marin, ceea ce a atras dezprobarea colegilor. Printre cei care nu au fost de acord cu cele enunțate de Zannidache, a fost și colegul Moroșanu, care declara:

”Zanni, o jgnești prea mult pe Elena, nu e ok, ce ți-a făcut? Te-a acuzat că i-ai furat îi spui o dată, nu e ok. O terorizează pe Elena, mereu îi spune că are nevoie de vopsea, că e urâțică, mie nu-mi plac lucrurile astea”, relata Moroșanu.

Au existat jigniri grele și dure între Zannidache și Elena Marin, iar conform Elenei, se pare că tânărul Zanni ar fi fost primul care a dat startul acestor tensiuni. Elena Marin declara la un moment dat că Zanni ar fi fost cel care a început primul:

”El a început cu jignirile când am venit de la spital. El m-a făcut frustrată și a dat în mine cu tot ce s-a spus. Nu mai repet jgnirile, înainte să vin de la spital. Nu vreau să mai dau curs oricât m-ar provoca și o să stau în banca mea.

Sper ca publicul să vadă toate lucrurile astea și să se vadă că el încearcă să se scoată după toate acțiunile lui de după și că situația nu stă chiar așa și că lucrurile au pornit nici eu nu știu de la ce”, a declarat Faimoasa Elena Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI