George Tal nu mai doarme cu Daniela Gyorfi. De la ce a pornit ultima lor ceartă, de fapt

George Tal nu mai doarme cu Daniela Gyorfi. De la ce a pornit ultima lor ceartă, de fapt
George Tal nu mai doarme cu Daniela Gyorfi. De la ce a pornit ultima lor ceartă, de fapt

Daniela Gyorfi și George Tal, partenerul blondinei, au făcut dezvăluiri care i-au surprins pe fanii lor. Cei doi parteneri au spus care este motivul care a dus la o separare în dormitor.

Cei doi parteneri au fost mereu deschiși în fața fanilor, împărtășind cu aceștia orice eveniment din viața lor. De asemenea, Daniela este foarte activă pe rețelele de socializare unde ține legătura cu admiratorii.

Recent, prezenți la o emisiune cei doi au dezvăluit care este motivul care duce la neînțelegi în cuplul lor. Răspunsul celor doi i-a uimit pe admiratorii cuplului. Totodata au declar că dorm în dormitoare separate, motivând și cauza acestei alegeri.

Care este motivul neîțelegerii dintre Daniela Gyorfi și George Tal?

Cu toate că formează un cuplu de ani de zile și au împreună o fetiță absolut minunată, cuplul Daniela-George se pare că mai are parte și neînțelegeri, ca de altfel, ca fiecare cuplu.

Aflați în platoul unei televiziuni, invitați fiind la o emisiunede , soțul artistei a mărturisit că lucrul care îl enervează cel mai tare la ea este faptul că vorbește uneori prea mult, spunând în glumă, că din această cauză lui i-ar fi căzut părul.

„Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a spus George Tal în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ce i-a sugerat blondina soțului ei?

Daniela Gyorfi nu părea că s-ar fi supărat deloc pe spusele partenerului ei. Ba mai mult, artistai-a sugerat ca acesta să recurgă la o intervenție de implant de păr, pentru a scapa de aceasta problemă si a-și îmbogați podoaba capilară.

„Și-a făcut implant din cauza asta, dar eu l-am trimis”, a declarat artista.

Tachinările dintre Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au oprit aici, iar artista a continuat seria dezvăluirilor și a mărturisit că soțul ei ar sforăi prea tare, motiv din cauza căruia nu dorm împreună.

„Sforăie foarte tare, nu putem să dormim. Dorm cu Maria, nu dorm cu el. Am mai dormit și împreună, dar sforăitul e problema”, a continuat blondina.

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu frumos

Daniela Gyorfi și George Tal sunt un cuplu bine sudat. Cei doi sunt împreună de ani de zile si formeaza o familie frumoasă alături de fiica lor Maria, care este deja o domnișoara foarte frumoasă și de care părinții sunt foarte mândri.

Nu de puține ori Daniela a postat imagini si viedeouri pe contul său de Instagram, unde apărea alături de fiica sa, în diverse ipostaze.

În aparițiile Danielei se poate vedea că între ea si Maria exista o legătura specială, întocmai cum exista între Daniela si regretata sa mamă, de care artista se simțea extrem de atașată și de care a avut foarte mare grijă. Mama Danielei se afla în imposibilitatea de a se deplasa, iar sprijinul si ajutorul ei a fost până în ultima clipa Daniela.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI