Ce vedetă ar fi fost azi Regina Instagramului. Fiul ei a dezvăluit chinurile trăite în copilărie

Ce vedetă ar fi fost azi Regina Instagramului. Fiul ei a dezvăluit chinurile trăite în copilărie
Ce vedetă ar fi fost azi Regina Instagramului. Fiul ei a dezvăluit chinurile trăite în copilărie

Audrey Hupburn, precum Marilyn Monroe, cu siguranță a ieșit în cale multora, într-o formă sau alta. Personalitate emblematică, cu un stil atât de bine definit și cu elemente unice și simbol al bunului gust și al artei, actrița de film de origine anglo-olandeză a influențat moda anilor ’20. După o viață cel puțin interesantă, aceasta moare la 63 de ani în urma unui cancer intestinal. Astăzi, ar fi fost ”Regina Instagramului”, crede fiul ei, Sean Hepburn Ferrer.

Audrey Hepburn, una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Ar fi fost azi Regina Instagramului, crede fiul ei

Una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, legendara Audrey Hepburn este considerată și în prezent una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Excelența i-a fost marcată însă nu doar de succes, ci și se probleme grave de sănătate și emoționale, fiind părăsită de tată în copilărie. În pofida eleganței impecabile, a siluetei fine și a aerului aristocratic, ea a suferit în timpul războiului de malnutriție, a dezvoltat probleme serioase respiratorii, dar și tuberculoză.

Stilul ei continuă să aibă succes în rândul femeilor și în zilele noastre, iar rochia sa neagră Givenchy din filmul ”Breakfast at Tiffany’s” a fost vândută în anul 2006 cu peste 462.000 lire sterline. A fost al doilea preț ca valoare plătit vreodată pentru o rochie dintr-un film, după cea a lui Marylyn Monroe din pelicula ”The Seven Year Itch”, care s-a vândut în 2011 cu 4,6 milioane de dolari.

Fiul i-a dedicat o carte

Rețelele de socializare abundă astăzi în imagini ale celebrei frumoase. „Oamenii mă întreabă adesea: ce crezi că ar fi spus mama ta despre această nouă lume a Instagramului? Mă opresc un pic și le spun: Păi, ar fi fost cu siguranță regina Instagramului pentru că a fost cea mai fotografiată femeie din lume. Obișnuia să spună mereu că nu cuvintele sunt cele care contează, ci tonalitatea. Poți să spui ce vrei, ceea ce contează este modul în care o spui”, a povestit fiul ei, pentru emisiunea TODAY a postului MSNBC.

Ce vedetă ar fi fost azi Regina Instagramului. Fiul ei a dezvăluit chinurile trăite în copilărie
Sean Hepburn Ferrer și Audrey Hepburn

Fiul ei a lansat o nouă carte dedicată copiilor, ”Little Audrey’s Daydream”, în care sunt descrise obstacolele pe care actrița a fost nevoită să le înfrunte, căci, dincolo de partea strălucitoare, povestea ei nu a fost lipsită de încercări, de la o copilărie trăită pe jumătate, până la diagnosticul de cancer și pierderea unor sarcini, înainte de nașterea lui Sean.

„Povestea adesea despre faptul că, în timpul războiului, mama ei o punea să stea în pat pentru a-și conserva caloriile în condițiile în care nu prea aveau mâncare și nici căldură”, mărturisește fiul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI