George Simion, un nou derapaj halucinant la adresa ministrului Energiei. Scandal de proporții în aeroportul din Viena: „Ce faci hoțule?” VIDEO

George Simion, un nou derapaj halucinant la adresa ministrului Energiei. Scandal de proporții în aeroportul din Viena: „Ce faci hoțule?
Virgil Popescu și George Simion

Virgil Popescu este decis să depună a treia plângere penală împotriva liderului AUR, după ce George Simion l-a suprins pe ministru în aeroportul din Viena, acolo unde l-a jignit public preț de zeci de minute, transmițând inclusiv imagini video în direct pe pagina sa de Facebook. Potrivit dialogului dintre cei doi, ministrul Energiei este acuzat că nu-și face treaba la Minister, ci mai degrabă, umblă în vizită la șefii săi de la OMV.

Virgil Popescu, atac la adresa liderului AUR

În urmă cu două zile, ministrul Energiei a anunțat că România va avea independență energetică, dând asigurări că, în următorii ani, țara noastră va produce energie electrică la capacitate maximă pe bază de cărbune, indiferent de ce vor spune trompetele rusești, făcând referire la membrii AUR.

În urma anunțului său vizavi de parteneriatul pe care România îl va încheia cu SUA, Canada ți Franța privind construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă, membrii PSD și AUR s-au arătat îngrijorați privind viitoarea independență energetică a României.

Din acest motiv, Virgil Popescu s-a adresat către aceștia cu un mesaj în care i-a făcut pe cei care se opun „trompete rusești”, făcând referire directă la George Simion, a cărui poză a fost postată odată cu mesajul transmis.

„România va fi independentă energetic. Mergem înainte, investim strategic, iar ţara noastră va avea independenţă şi securitate energetică. Indiferent de cât de tare vor falsa trompetele ruseşti!

Ca să fie foarte clar: în următorii ani, România va produce energie electrică pe bază de cărbune la capacitate maximă, pentru a trece peste această criză. Nu se închide nimic din ceea ce funcţionează. Dar nu vom înlocui importul de gaze ruseşti cu importul de cărbune rusesc!”, a transmis printre altele ministrul Energiei.

Ministrul Energiei, atacat în mod grosolan de George Simion în aeroportul din Viena

În cursul zilei de ieri, liderul AUR l-a surprins pe ministrul român al Energiei în aeroportul din Viena, acolo unde l-a asaltat cu acuzații și jigniri de toate felurile, pornind de la afirmații referitoare la incompetența la locul de muncă, până la faptul că a venit în Austria, la „stăpânii” săi de la OMV.

„Ce faci, domnul Virgil? Ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauți tu la Viena? La muncă nu te duci, ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi, de la OMV Petrom. Ia uitați, hal de ministru în Guvernul României. Uitați-vă cum l-am prins pe hoțul Virgil abil. Uitați-vă să vadă toată România. Ministrul Energiei, pe aeroportul din Viena. Ține-l Ciucă în funcție. Ce faci hoțule, te plimbi pe la Viena? (…).

Ia să vă arăt banditul! Acest bandit nu altul. Acesta, nu a venit la moțiunea simplă. Am făcut toate demersurile, să nu credeți că ne place să identificăm miniștri pe aeroporturi străine. Nu a venit la moțiunea simplă, crede că scapă de Simion. De ce ți-e frică nu scapi, amice!”, a transmis George Simion, în timp ce îl filma pe Virgil Popescu grăbind pasul cu o valiză și un ghiozdan la spate.

Acesta i s-a adresat ministrului Energiei de mai multe ori cu apelativul „hoțul Virgil”, despre care a spus că se află într-o vizită privată, ironizând scopul așa zisei vizite.

„Ce credeți, că nu mai există niciun alt om care să conducă sectorul energetic în România? Altceva nu pot să-i fac decât să vă arăt, fraților, pe unde umblă Virgil”, a mai transmis George Simion, în urma miilor de mesaje de încurajare primite la postarea sa.

Urmărește materialul video integral care suprinde disputa dintre cei doi politicieni: