George Simion, săgeată la Dacian Cioloș după atacul cu cerneală! Ce spune despre zvonul înscenării

George Simion, săgeată la Dacian Cioloș după atacul cu cerneală! Ce spune despre zvonul înscenării

Acuzația că și-ar fi înscenat atacul cu cerneală de la Iași este respinsă categoric de George Simion, care a mărturisit și cum a reușit să se curețe de lichidul albastru care i-a mânjit aproape în întregime fața. Cu acest prilej, liderul partidului extremist AUR a aruncat o săgeată către Dacian Cioloș, după ce USR l-a acuzat pe Simion că a orchestrat totul.

George Simion, săgeată la Dacian Cioloș după atacul cu cerneală

George Simion respinge cu vehemență acuzațiile potrivit cărora liderul AUR și-ar fi înscenat atacul de la Iași, din timpul horei unirii, când a fost mânjit cu cerneală de un bărbat pentru că „așa am vrut eu“. Politicianul a povesit puțin ți despre modul în care a reușit să se curețe pe față, spunând că l-a ajutat o mătușă în acest sens.

„Am fost la mătușa mea. Cu spirt și cu tifon m-am curățat, m-a ajutat mătușa mea și am dat-o jos. Nu e nicio problemă. Am înțeles că a fost un băiat de la USR și soția lui care au vrut să facă gestul acesta. Nu era tocmai inspirat, dar nu-i purtăm pică. Așa sunt cei de la USR.

Așa au făcut și în 2016, 2017. Și noi suntem extremiștii – așa zice Dacian Julien Cioloș“, a declarat liderul partidului extremist.

Cât despre acuzațiile USR, al cărui președinte este Dacian Cioloș, cum că liderul AUR ar fi înscenat totul, George Simion a spus, în apărarea sa, următoarele:

„E suficient să se uite la cine e acel domn și cu soția lui. Sunt niște oameni fanatizați ideologic pe zona asta neomarxistă, globalistă, care urăsc tot ce înseamnă România“.

Citește și: George Simion, atacat la Iași în timpul horei Unirii. Momentul a fost surprins de camerele video

Ce spune despre zvonul înscenării

Reamintim că ieri, 24 ianuarie, liderul AUR a fost stropit cu cerneală în față în timpul manifestațiilor de la Iași, organizate chiar de partidul pe care-l conduce.

În ciuda interdicției autorităților locale care au declarat că nu vor „circ în pandemie“, un bărbat înalt, îmbrăcat într-o geacă neagră, cu un fular în jurul gâtului, a venit din spate, i-a aruncat cerneala pe față politicianului și a încercat să se facă nevăzut.

„A aruncat cu cerneală pe fața lui George și pe steagul acesta. Nu am văzut cine. Este ceva intolerabil, o mizerie“, a povestit un martor.

Există voci care susțin să atacul asupra liderului AUR ar fi fost orchestrat chiar de către primarul Iașiului, Mihai Chirica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI