George Simion, în război cu Florin Cîțu. Este clar, nu mai e cale de întoarcere

George Simion, în război cu Florin Cîțu. Este clar, nu mai e cale de întoarcere
George Simion scoate securea războiului în fața premierului

Florin Cățu a reușit în mai puțin de 24 de ore șă-și facă dușmani prin afirmațiile sale categorice. După ce Diana Șoșoacă se declara senatorul terorist, fostul șef al acesteia s-a declarat un nou dușman al premierului. George Simion a ieșit astăzi în fața alegătorilor săi, declarându-i război premierului Florin Cîțu.

George Simion scoate securea războiului în fața premierului

La nici 24 de ore liderul AUR, George Simion a făcut același lucru ca și fosta sa colegă de partid. A scos securea războiului în fața premierului. Deși nu prea original în mesaj, copiind practic cele declarate de fosta colegă de partid, Diana Șoșoacă, George Simion i-a transmis mesajul de război.

”Conducerea partidului AUR a luat act cu consternare de declaraţiile făcute de premierul Florin Cîţu. După ce a afirmat că România va continua vaccinarea cu toate tipurile de vaccin – inclusiv cu Astra Zeneca, vaccin deja oprit de la utilizare în numeroase ţări ale UE – premierul a acuzat că ”, spune George Simion în comunicatul publicat.

Mesajul AUR, copie la indigo

Deși deziși de Diana Șoșoacă, se pare că liderii AUR nu au avut parte de originalitate atunci când au conceput comunicatul către Florin Cîțu. Acest aspect a fost observat de majoritatea analiștilor politici români, încercând să glumească, dacă e posibil, pe marginea mesajului transmis. Analiștii politici, în același timp, încearcă să deslușească mesajul dat de premier, unul dur de altfel.

Mesajul premierului, adresa contestatarilor deciziilor luate, folosește termeni duri, ca acte teroristeteroriști, în contextul în care încă mai există libera exprimare în România democrată, garantată prin Constituție. Mesajul lui George Simion și partidul său, Alianța AUR, a fost unul pe măsura acuzațiilor aduse de premier joi seara.

”Dacă a te opune portului măștii în spații deschise în seamnă terorism. Dacă restricțiile de distanțare dintre persoane este de peste doi metri, înseamnă a fi terorist, da, recunoaștem. Suntem teroriști. Dacă a te opune măsurilor de interzicere a slujbelor religioase, în condițiile în care acest guvern permite funcționarea fără probleme a mall-urilor, înseamnă a fi terorist, de asemenea recunoaștem: suntem teroriști.

Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate și deja oprite de la utilizare în Uniunea Europeană înseamnă a fi terorist, încă o dată recunoaștem: da, suntem teroriști”, adaugă comunicatul de presă transmis de George Simion și AUR.

Urmăriți Playtech.ro și pe