Diana Șoșoacă, fosta membră AUR, a dat cărțile pe față! Dezvăluirea pe care a făcut-o în toiul nopții. Dovada i-a surprins pe toți

Diana Șoșoacă, fosta membră AUR, a dat cărțile pe față! Dezvăluirea pe care a făcut-o în toiul nopții. Dovada i-a surprins pe toți
Diana Șoșoacă, dezvăluire în toiul nopții/ Foto: Inquam

Diana Șoșoacă a scos artileria grea: dovezile. „Pentru cine spunea că nu sunt membru AUR, începem să arătăm acte!”

Diana Șoșoacă: „Începem să aratăm actele”. Documentul care demonstrează adeziunea ei la AUR

Diana Șoșoacă a postat pe contul de Facebook o fotografie a unui document care, conform acesteia, demonstreaza adeziunea ei la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). „Pentru cine spunea că nu sunt membru AUR…deci începem să arătăm acte”, a notat fosta senatoare AUR în descrierea imaginii, postate la ora 02:00, în noaptea de duminică spre luni. Potrivit documentului publicat, adeziunea acesteia la formația politică a fost înregistrată în data de 21 octombrie 2020.

Comentariul Dianei Șoșoacă a venit ca urmare a declarației co-președintelui AUR, Claudiu Târziu, care a susținut după excluderea acesteia din partid că ea nu avea semnată o adeziune formală la AUR, prin urmare nu putea fi dată afară fiindcă oficial nu făcea parte din grupare.

Val de reacții după excluderea sa din AUR

Diana Șoșoacă, cunoscută pentru scandalurile publice, a fost dată afară din AUR. Propunerea a fost făcută de liderii Aur, Sorin Lavric și Claudiu Târziu. Șoșoacă a fost taxată atât pentru pozițiile adoptate în partid, cât și pentru acțiunile sale din timpul liber.

Picătura care a umplut paharul ar fi fost discursul acesteia în plenul Senatului, când a vorbit despre efectele adverse ale vaccinului anti-COVID-19, mai ales la femei, citând diferite studii. I s-a oprit microfonul pentru că erau acuzații grave și nedovedite.

Aceasta a venit și cu o reacție după excluderea din partid. Fosta senatoare a spus că i s-a transmis faptul că nu mai este în campania electorală, că pozițiile sale sunt drastice și că manifestări precum petrecerea pe care a dat-o la Iași sunt inacceptabile. De asemenea, conflictele mocneau de ceva timp în partid, îndeosebi între ea, Claudiu Târziu și Sorin Lavric.

Pe de altă parte, și Sorin Lavric a venit cu o replică după ce a propus excluderea Dianei Șoșoacă din AUR. Acesta a spus că formațiunea politică nu se putea alia la opiniile senatoarei și că aceste ieșiri publice, precum cea din senat și de la alte posturi TV sau din mediul online, sunt de netolerat.

Claudiu Târziu: „M-am opus venirii Dianei Șoșoacă în AUR, dar a fost un șantaj emoțional al unor mari oameni”

„Eu m-am opus, nu eram deloc de acord cu stilistica dânsei, am văzut-o în stradă, nu îmi plăcea. Eu și un singur coleg ne-am mai opus. Și am zis că dacă toți vreți așa, să o facem și pe asta. Dar mi-am călcat pe inimă. Primul instinct a fost corect. Ea a luat 20.000 de voturi la Iași. Soția mea a luat la Bacău, într-un loc unde nu a trăit, tot 20.000 de voturi, dar nu a intrat, că așa a fost să fie.

Deci dacă era așa puternică din punct de vedere electoral ar fi luat măcar voturile care sunt pentru un parlamentar, 40-50.000 de voturi. Dacă Diana Șoșoacă era așa puternică electoral băga în Parlament partidul din care venea Partidul Neamului Românesc, nu venea în AUR. Ea a ajuns în Parlament datorită bunătății colegilor mei. Într-adevăr, George Simion a susținut-o.

Și George Simion mai spune un lucru important, lucru pe care și eu l-am declarat înaintea lui, dar lumea vede doar diferențele. A zis că o susține când va avea proiecte importante pentru țară și dacă doamna Șoșoacă e cinstită și are această opțiune național-creștină spre deosebire de acum un an când era USR-istă, înseamnă că ne vom regăsi pe frontul celor care luptă împotriva ateismului și a celor care sunt împotriva României”, a declarat Târziu, vineri seară, la România TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI