Diana Șoșoacă, umilită de Florin Cîțu. Senatoarea a răbufnit, ce a putut să o enerveze așa rău

Diana Șoșoacă, umilită de Florin Cîțu. Senatoarea a răbufnit, ce a putut să o enerveze așa rău
Războiul declarat de Cîțu celor care-i critică deciziile

În ultima vreme tot felul de acuze la modul de gestionare a situației de facto din România. Multe dintre acuzațiile, la adresa guvernului, vin din partea senatorului Diana Șoșoacă. Premierul Florin Cîțu iese în public și cataloghează aceste declarații, fără să dea nume, ca fiind campanii teroriste. Afirmațiile oficialului vin pe fondul unor reacții dure în spațiul public, și nu numai din partea senatorului Șoșoacă. Au existat și alte voci, din aripa dură a politicii românești, care au criticat deciziile luate.

Războiul declarat de Cîțu celor care-i critică deciziile

Într-o declarație dată recent, premierul Florin Cîțu a criticat în termeni duri și absoluți reacțiile din spațiul public, venit din partea mai multor politicieni sau formatori de opinie. Voci ca Dan Bittman, Marius Manole, și mulți alții, exponenți ai societății civile, au criticat dur deciziile restrictive ale guvernărilor liberale.

Odată cu intrarea pe scena politică, Diana Șoșoacă a devenit una din cele mai dure voci din eșicherul politic. Deși exclussă din formațiunea care a lansat-o, Diana Șoșoacă se menține în zona vocilor dure la adresa oficialităților, criticând dur deciziile acestora.

Astfel că, premierul Florin Cîțu, a încercat să convingă populația să meargă să se vaccineze. Ieșirea în spațiul public vine și pe fondul datelor legate de vaccinul AstraZeneca și efectele secundare.

”În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare.

Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști. Pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, declara Florin Cîțu.

Diana Șoșoacă, senatorul ”terorist” din Parlamentul României

Afirmațiile premierului, cu caracter absolut, au generat reacții în politica românească. Cum era de așteptat, prima care a reacționat, a fost Diana Șoșoacă. Într-o intervenție pe rețelele de socializare, imediat, după cele declarate de Florin Cîțu, senatorul independent Diana Șoșoacă spunea:

”Mă declar, în acest sens, unicul senator terorist din Parlamentul României. Dacă lupta pt respectarea Constituției României înseamnă pentru dumneavoastră TERORISM, înseamnă că sunteți într-adevăr un premier de sorginte neofascistă.(…).

Toată lupta noastră impotriva obligativității actelor medicale (…) este necesară într-un stat în care ați abolit de peste un an de zile drepturile și libertățile cetățenești,” a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe