12 mart. 2021 | 16:48

Diana Șoșoacă, umilită de Florin Cîțu. Senatoarea a răbufnit, ce a putut să o enerveze așa rău

Politică
Diana Șoșoacă, umilită de Florin Cîțu. Senatoarea a răbufnit, ce a putut să o enerveze așa rău
Războiul declarat de Cîțu celor care-i critică deciziile

În ultima vreme tot felul de acuze la modul de gestionare a situației de facto din România. Multe dintre acuzațiile, la adresa guvernului, vin din partea senatorului Diana Șoșoacă. Premierul Florin Cîțu iese în public și cataloghează aceste declarații, fără să dea nume, ca fiind campanii teroriste. Afirmațiile oficialului vin pe fondul unor reacții dure în spațiul public, și nu numai din partea senatorului Șoșoacă. Au existat și alte voci, din aripa dură a politicii românești, care au criticat deciziile luate.

Războiul declarat de Cîțu celor care-i critică deciziile

Într-o declarație dată recent, premierul Florin Cîțu a criticat în termeni duri și absoluți reacțiile din spațiul public, venit din partea mai multor politicieni sau formatori de opinie. Voci ca Dan Bittman, Marius Manole, și mulți alții, exponenți ai societății civile, au criticat dur deciziile restrictive ale guvernărilor liberale.

Odată cu intrarea pe scena politică, Diana Șoșoacă a devenit una din cele mai dure voci din eșicherul politic. Deși exclussă din formațiunea care a lansat-o, Diana Șoșoacă se menține în zona vocilor dure la adresa oficialităților, criticând dur deciziile acestora.

Astfel că, premierul Florin Cîțu, a încercat să convingă populația să meargă să se vaccineze. Ieșirea în spațiul public vine și pe fondul datelor legate de vaccinul AstraZeneca și efectele secundare.

”În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare.

Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști. Pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, declara Florin Cîțu.

Diana Șoșoacă, senatorul ”terorist” din Parlamentul României

Afirmațiile premierului, cu caracter absolut, au generat reacții în politica românească. Cum era de așteptat, prima care a reacționat, a fost Diana Șoșoacă. Într-o intervenție pe rețelele de socializare, imediat, după cele declarate de Florin Cîțu, senatorul independent Diana Șoșoacă spunea:

”Mă declar, în acest sens, unicul senator terorist din Parlamentul României. Dacă lupta pt respectarea Constituției României înseamnă pentru dumneavoastră TERORISM, înseamnă că sunteți într-adevăr un premier de sorginte neofascistă.(…).

Toată lupta noastră impotriva obligativității actelor medicale (…) este necesară într-un stat în care ați abolit de peste un an de zile drepturile și libertățile cetățenești,” a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro