George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut
George Simion, neconvețional și șocant

George Simion a intrat în atenția presei, după rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminică 6 decembrie. Cotată cu zero șanse, coaliția AUR, condusă de George Simion și Claudiu Târziu a reușit să aibă peste 8%. Noua formațiune politică joacă acum un rol important în viitoarele alianțe sau majorități parlamentare.

George Simion, neconvețional și șocant

Liderul noii formațiuni parlamentare, AUR, este un bine cunoscut al presei din ultimii ani. Odată prin aparițiile sale în fața vilei în care locuiește fostul președinte Ion Iliescu, prin aparițiile la mitinguri, dar și prin campania electorală pentru europarlamentare. Generatorul unei platforme unioniste, George Simion a atras asupra sa multe acțiuni din partea guvernului de dincolo de Prut.

Nu s-a declarat niciodată ca fiind un om cu viziuni extremiste, dar acțiunile sale au arătat cu totul altceva. În urma unor manifestări și reacții dure la adrfesa politicienilor din Basarabia, Ceorge Simion a primit interdicție de a mai intra în Republica Moldova pentru o perioadă de cinci ani.

Anul trecut, la alegerile europarlamentare, George Simion decide să candideze ca independent, iar campania sa eletorală a fost una atipică. Într-unul din clipurile sale electorale, a atras atenția prin elementele filmate.

Unul dintre ele, și cel mai extravagant, îi înfățișează pe doi tineri, un el și o ea într-o postură șocantă, un cuplu pe jumătate dezbrăcat care mimează scene de sado-masochism. Clipul cu pricina a devenit popular foarte repede pe rețelele de socializare, având peste 3,000 de vizualizări. Nu a reușit să prindă un loc în loja europarlamentarilor, așa că a decis să facă o nouă schimbare.

Coaliția AUR și drumul spre Parlament

Alături de jurnalistul Claudiu Târziu, inițiază coaliția AUR, un conglomerat de persoane puțin dubioase, dar care a reușit să atragă nenumărați adepți. Mulți dintre adepții AUR vin din Moldova, Transilvania și Muntenia. Surse spun că în cadrul coaliției AUR ar fi și foști generali de securitate, participanți la evenimentele sângeroase din timpul Revoluției din decembrie 1989.

De fapt din cele trei regiuni au venit și cele mai multe voturi la alegerile parlamentare, spun sursele. Cotată cu zero șanse, coaliția AUR, condusă de George Simion și Claudiu Târziu a reușit să aibă peste 8% sufragiul electoral.

Noua formațiune politică joacă acum un rol important în viitoarele alianțe sau majorități parlamentare. După anunțul rezultatelor parțiale, George Simion a fost cel care a ieșit în fața presei anunțând victoria și, în același timp, decizia de a nu face parte din nicio alianță parlamentară cu niciunul din partidele intrate în Parlament.

”Suntem surpriza acestor alegeri. Românii s-au săturat de hoție, de minciună și de lipsa de atașament față de valorile naționale. Această primă bătălie nu s-a terminat deloc. Estimările noastre arată un număr de 500.000 de voturi pentru AUR.

În mod normal, scorul nostru electoral nu este cel arătat de sondaje sau de exit-poll-uri, ci trebuie să ajungă la 8-9%”, a spus George Simion.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI