George Pușcaș, mesaj arogant după ce naționala României a terminat pe ultimul loc în Liga Națiunilor. „Sunt imun la asta”. Ce i-a transmis Mihai Stoica

George Pușcaș, mesaj arogant după ce naționala României a terminat pe ultimul loc în Liga Națiunilor. „Sunt imun la asta”. Ce i-a transmis Mihai Stoica

George Pușcaș a răbufnit după ce România a câștigat cu 4-1 duelul cu Bosnia, ultimul din grupa din Liga Națiunilor. Atacantul a reușit o „dublă” și le-a răspuns celor care l-au criticat și au cerut să nu mai fie convocat la națională. A spus că nu-l afectează criticile. Mihai Stoica „i-a tras o palmă” și la finalul partidei.

George Pușcaș, răspuns arogant pentru cei care l-au criticat

George Pușcaș nu a fost titular în meciul România – Bosnia 4-1, ultimul duel din grupa din Liga Națiunilor, dar după ce a intrat pe teren, în repriza secundă, a reușit o „dublă”. Cele două goluri din duelul din Giulești, zece în total în tricoul primei reprezentative, l-au făcut să zâmbească. Asta deși echipa lui Edi Iordănescu a terminat pe ultimul loc și a retrogradat în Liga C.

„A fost o seară plăcută pentru victorie, pentru rezultat și pentru prestația echipei. Ar trebui să luăm tot ce a fost bun. Faptul că am retrogradat este singurul lucru negativ. Este greu când închei grupa cu o victorie și retrogradezi. Nu e plăcut. Trebuie să luăm tot ce a fost bun în meciurile anterioare, să avem grupul pe care l-am format și să continuăm”, a declarat George Pușcaș.

Atacantul le-a transmis un mesaj și celor care l-au criticat și i-au cerut selecționerului să nu-i mai trimită telegrame de convocare.

„Criticile nu mă afectează. Nu sunt o persoană care să citească presa. Sunt imun la asta. Îmi plac criticile constructive. Ei sunt în fața televizorului, eu sunt pe teren și trebuie să fac tot ce pot. Cu siguranță puteam lua altă decizie, dar așa am decis în acel moment. Nu am ce să îmi reproșez, doar să încerc să fac mai bine.

Aceste două jocuri ar trebui să fie un punct de plecare, să aducem prospețime și să ne îndreptăm către cât mai multe victorii”, a declarat George Pușcaș la finalul meciului.

Mihai Stoica, replică dură pentru George Pușcaș

Mihai Stoica a fost unul dintre oamenii din fotbal care l-au „presat” permanent pe atacantul care va juca la Genoa în acest sezon. „Dubla” din duelul cu Bosnia nu l-a impresionat pe managerul „roș-albaștrilor”.

„Băieții ăștia au venit în vacanță aici. Știam din minutul 50 că am retrogradat. Dacă știai că ai retrogradat, măcar abține-te să te bucuri. Dacă te bucuri în astfel de momente, înseamnă că ai o problemă. E înfiorător ce se întâmplă.

E o catastrofă a fotbalului românesc! Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, Muntenegru și Bosnia. Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni! Face gesturile astea… El, marele fotbalist de la națională!”, a declarat Mihai Stoica.

La finalul partidei România – Bosnia 4-1, selecționerul Edi Iordănescu a evitat un răspuns ferm legat de plecarea de la echipa națională. A confirmat că va avea totuși o discuție decisivă cu oficialii Federației Române de Fotbal.