27 sept. 2022 | 00:51

Edi Iordănescu menține suspansul și a evitat un răspuns clar despre plecarea de la națională. „O să am o discuție cu oamenii din Federație”. Ce mesaj le-a transmis suporterilor – VIDEO

News
Edi Iordănescu menține suspansul și a evitat un răspuns clar despre plecarea de la națională. „O să am o discuție cu oamenii din Federație”. Ce mesaj le-a transmis suporterilor - VIDEO

Naționala României a câștigat spectaculos ultimul meci din Grupa Națiunilor cu Bosnia, într-un duel în care rivalii au folosit echipa a doua. „Tricolorii” au terminat pe ultimul loc în grupă și au retrogradat, dar Edi Iordănescu pare că s-a răzgândit și nu mai vrea să plece de pe banca primei reprezentative. Este pentru prima oară în istorie când naționala noastră a terminat pe ultimul loc o grupă din preliminarii.

Edi Iordănescu „a fentat” discuția despre plecarea de la echipa națională

România a învins Bosnia cu 4-1, dar a terminat pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor și a retrogradat în Liga C. „Dubla” lui George Pușcaș și golurile marcate de Dennis Man și Andrei Rațiu au adus o victorie spectaculoasă, dar inutilă. Contestat înaintea partidei, Edi Iordănescu a prins curaj și nu a mai adus vorba de plecarea de la națională.

„În primul rând, e corect să avem o discuție cu oamenii din conducerea Federației. Mi-au oferit toate condițiile, sunt deschiși dialogului. De mâine o să vedem ce facem”, a declarat antrenorul.

Edi Iordănescu, tentat să rămână la națională, chiar dacă a fost criticat de fani și de suporteri

Selecționerul pare că s-a decis să nu mai plece, mai ales că și oficialii din Federația Română de Fotbal i-au transmis că îl susțin. Înainte de meci transmitea mesaj prin care dădea de înțeles că aventura lui, la națională, s-a terminat.

„Înainte de toate, o seară bună pentru noi, o acțiune reușită. Tot ce a fost compromis s-a întâmplat în iunie, cu Muntenegru. Vorbeam altfel dacă aveam puțină șansă în deplasările din Finlanda și Bosnia. Astăzi, adversarii au venit cu o garnitură schimbată, dar au venit să joace fotbal și au arătat că pot forma o echipă puternică.

Salut tot ce au făcut băieții la această acțiune. Mă bucură că au confirmat că au potențial. Am recâștigat niște jucători, Stanciu, Băluță, Cordea, Man, Nedelcearu. Au avut ceva probleme în trecut, dar acum sunt aici! Spiritul din această seară reprezintă viitorul, nu trecut. În iunie, lucrurile au stat diferit. Am avut probleme de lot, am riscat mult. Aș vrea ca la națională să se contureze un nucleu de 30 de jucători, unul permanent.

Este o tristețe pentru ce s-a întâmplat în iunie. Aveam nevoie de încredere. Sper că am început să câștigăm o echipă. Am văzut un joc fluid, o echipă care și-a pus amprenta. Suporterii trebuie să rămână cu speranța”, a spus Edi Iordănescu, la Prima TV.

România a încheiat o grupă preliminară pe ultimul loc pentru prima dată în istorie.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Cutremur semnificativ în România. Magnitudinea a fost peste cea obișnuită
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Capital.ro
Când pică Paștele în 2025. Se întâmplă asta o dată la câțiva ani
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
CUTREMUR în RomâniaI! UNDE s-a SIMȚIT cel mai PUTERNIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro