Mihai Stoica, anunț de ultimă oră după ce fanii au cerut demisia antrenorului Nicolae Dică. „Atât am putut”

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră după ce fanii au cerut demisia antrenorului Nicolae Dică. „Atât am putut”

Mihai Stoica a anunțat că nu se pune problema ca Nicolae Dică să fie dat afară de la FCSB, deși fanii au cerut plecarea antrenorului după înfrângerea din partida Universitatea Craiova. Managerul roș-albaștrilor spune că echipa a avut ghinion și că a fost dezavantajată de greșelile de arbitraj și susține că și patronul Gigi Becali îl susține pe antrenor. Deși echipa se află pe locul 14 în campionat și a câștigat doar un punct în două meciuri din Europa Conference League.

Mihai Stoica, susținere totală pentru Nicolae Dică

Mihai Stoica îl apără pe Nicolae Dică, deși FCSB nu a mai câștigat în campionat de cinci săptămâni și a ajuns pe locul 14. Fanii se tem că echipa nu va prinde play-off-ul în acest campionat și i-au cerut antrenorului să plece. În ultima partidă, roș-albaștrii au fost învinși cu 2-1 de Universitatea Craiova, dar managerul general al echipei spune că nu antrenorul este responsabil de această înfrângere, ci faptul că brigada de arbitri a dezavantajat FCSB.

„Rămâne Nicolae Dică?

Da, bineînţeles. Avem treabă. Poate să rezolve problema, are sprijin total. Libertate totală a avut şi are. Cumva vi se pare că nu e libertate că zice (n.r. – Gigi Becali) că vrea să-i vadă în acelaşi timp pe Compagno şi Omrani? E normal. Şi noi vrem să-l vedem. S-a discutat să joace amândoi, că de asta a venit Omrani”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Rămâne de văzut câtă răbdare mai are Gigi Becali. Patronul și-a criticat deja de câteva ori antrenorul și a impus schimbarea sistemului de joc. Finanțatorul a ordonat ca echipa să se concentreze pe partidele din campionat, iar la duelurile din Europa Conference League să trimită pe teren doar fotbaliști tineri sau care au jucat mai puțin.

Mihai Stoica a explicat că există chiar varianta ca unii jucători să nu facă deplasarea la unele partide, pentru a evita călătoriile lungi și obositoare. Programul este infernal. După două zile de la meciul din Danemarca, cu Slikeborg, din grupele Europa Conference League, FCSB înfruntă Petrolul în SuperLiga.