George Piștereanu dă cărțile pe față. Ce spune despre frații Stoica, după Ferma

George Piștereanu dă cărțile pe față. Ce spune despre frații Stoica, după Ferma
George Piștereanu, adevărul despre relaţia pe care o are cu fraţii Stoica

În ediţia de săptămâna trecută din “Ferma. Orăşeni vs Săteni”, George Piștereanu a fost eliminat după un duel dur cu Andrei. Acum, actorul dă cărţile pe faţă şi spune adevărul despre fraţii Stoica.

Ce spune George Piștereanu despre fraţii Stoica

Şi-a încântat săptămâni la rând colegii de platou cu acorduri de chitară şi cu pofta sa de viaţă, însă a fost eliminat după ce a pierdut un duel dur. Odată ieşit din competiţie, acesta a ţinut să explice în ce relaţii a rămas cu Andrei şi Bogdan Stoica.

“Oamenii cu care am fost pe aceeași lungime de undă au fost, de departe, frații Stoica. Și cu ceilalți m-am înțeles și probabil în alt mediu m-aș fi înțeles și mai bine. Cu toate acestea, cu frații Stoica am avut o legătură mai puternică. Evident că vorbim, o să merg la sală la ei să fac kickbox. O să-i verific, să văd ce știu!”, a declarat George Piștereanu pentru revista Unica.

Mai mult, actorul a postat un mesaj, imediat după părăsirea show-ului, pe contul său de Instagram, în care a explicat cât de mult a contat prezenţa celor doi în emisiune.

“S-a mai dus un proiect, o experiența frumoasă alături de niște caractere foarte puternice și bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit în această competiție și practic mi-a făcut șederea mai plăcută a fost prietenia cu FRAȚII STOICA, în care am descoperit niște bărbați adevărați pe care îi respect și îi stimez și cu care aș merge la orice luptă oricând”.

George Piștereanu şi Anna Lesko, momente incendiare, la Ferma
George Piștereanu şi Anna Lesko, momente incendiare, la Ferma

Anna Lesko, mesaj emoţionant la plecarea lui Piștereanu

Cea mai afectată de plecarea lui George Piștereanu din competiţie a fost, fără îndoială, Anna Lesko. Cei doi au avut parte de nişte momente de-a dreptul incendiare de-a lungul timpului şi nu s-au ferit să recunoască chimia dintre ei.

“George, îți mulțumesc pentru toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine. Sunt senzații pe care nu le-am simțit niciodată, în cele mai intime momente ale mele alături de altcineva. Îi mulțumesc că ai ținut pătura între noi. Ești minunat”, a fost mesajul cântăreţei.

De curând, actorul a povestit că s-ar întoarce oricând pe platourile de filmare, însă nu din postura de concurent, ci să îi fie coprezentator Mihaelei Rădulescu.

”Normal că m-aș întoarce în Fermă, dar din postura de coprezentator cu Mihaela, să mă distrez și eu, nu doar ea. Și să fac eu regulile! Să vezi ce interesant ar fi”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI