Câți bani câștigă Andra doar de pe Youtube. Îi face invidioși chiar și pe artiștii din SUA

Câți bani câștigă Andra doar de pe Youtube. Îi face invidioși chiar și pe artiștii din SUA
Câți bani face Andra din YouTube? Le face concurență soliștilor din SUA

Andra este una din vedetele care au început încă din adolescență să lucreze pentru visul ei. Celebra cântăreață reușește deja de ani buni să urce aproape fiecare piesă în top și să fie în continuare pe placul fanilor săi. Cum reușește artista să-i facă invidioși pe soliștii din SUA?

Câți bani câștigă Andra din YouTube?

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, iar datorită carierei sale care a ajuns într-un punct imens reușește să câștige foarte bine. Pe lângă muzică, aceasta a făcut parte și din diverse proiecte de televiziune precum Vocea României și Românii au Talent. Dacă emisiunea de talente începe în seara asta, tot cu ea la masa juriului, show-ul de muzică nu o mai are în componență. Pentru locul de la Pro TV câștigă nu mai puțin de 10.000 de euro pe lună.

De-a lungul timpului, zonurile arătau că alți 6.000 de euro se alăturau venitului vedetei din concerte. Andra a început să posteze pe YouTube pe data de 29 aprilie a lui 2010. De atunci și până acum, a reușit să ofere publicului său 418 videoclipuri, reușind în cele din urmă să strângă nu mai puțin de 1.55 de milioane de persoane care s-au abonat la canalul său. În conformitatea cu cele 1,536,400,840 de vizualizări, Andra câștigă între 78 și 1,2 k de dolari, arată socialblade.com.

Cât câștigă Andra doar din YouTube?
Cât câștigă Andra doar din YouTube? (Sursa: socialblade.com )

Care a fost cel mai scump concert susținut de artistă?

Cel mai scump concert la care a cântat a fost cel ținut în Cluj-Napoca. Suma a fost atât de mare încât Emil Boc a fost obligat să dea publicității onorurile câștigate de aceasta. Celebra solistă a primit 47.000 de lei, adică 10.000 de euro, pentru un spectacol de numai 40 de minute.

Andra a cântat atunci în centrul orașului, pe 1 decembrie a lui 2017. Contractul soției lui Cătălin Măruță prevedea că „prestatorul va realiza un program artistic cu participarea Artistului Interpret ANDRA şi a colaboratorilor săi, artişti instrumentişti, sunetişti şi baking vocal, etc.”.