Cum a apărut Andra, în prima emisiune Românii au Talent din sezonul 10 FOTO

Soția lui Cătălin Măruță a surprins pe toată lumea, în prima ediție Românii au Talent, din sezonul 10. Vedeta de la PRO TV și-a făcut apariția la masa juriului într-o ținută inedită, din care nu au lipsit nici accesoriile. Artista le-a oferit fanililor o mare surpriză, odată cu vestea că va interpreta melodia de promo pentru emisiunea de talente.

Cum a apărut Andra, în prima emisiune Românii au Talent din sezonul 10

Andra a purtat o costumație inedită, formată dintr-o salopetă de culoare albă, cu foarte multe detalii încrustate, ce sclipeau. Artista și-a accesorizat ținuta cu ajutorul unei pălării de culoare albă, cu marginile foarte largi. Mai mult, îndrăgita cântăreață și-a lăsat părul liber și a preferat buclele în favoarea coafurilor detaliate la care apela în alte ediții de la Românii au Talent. Vedeta a fost mereu pe placul publicului, datorită ținutelor elegante pe care le-a ales pentru emisiunea de pe PROTV.

Cum a apărut Andra, în prima emisiune Românii au Talent din sezonul 10 FOTO 10
Andra și-a făcut apariția într-o ținută inedită în cel mai nou sezon de la Românii au Talent

Andra a fost în centrul atenției în seara de vineri, pe 7 februarie, iar când au observat ce ținută vestimentară poartă, fanii săi au avut o surpriză.  „Mă bucur că vocea mea se aude pe generic și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii.”, le-a mărturisit artista fanilor, înainte de începerea celui mai nou sezon, pe PROTV. De asemenea, Florin Călinescu s-a ridicat de pe locul său, de la masa juriului, pentru a veni lângă Andra, în cadrul primei ediții, și i-a cuprins umerii.

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, iar datorită carierei sale care a ajuns într-un punct imens reușește să câștige foarte bine. Acest lucru a fost demonstrat și de exclusivitatea pe care a arătat-o emisiunii postului TV, după ce a renunțat la o altă producție de la PRO, anul trecut. Andra a părăsit juriul Vocea României, pentru a se ocupa exclusiv de proiectele sale muzicale, fiind ocupată și cu preselecțiile pentru Românii au Talent.