George Burcea, ”un caz de feminism narcisism”? Cine rupe tăcerea despre derapajul actorului

George Burcea, ”un caz de feminism narcisism”? Cine rupe tăcerea despre derapajul actorului
Ce se află în spatele derapajului lui George Burcea?

Ce spune un specialist despre derapajul avut de George Burcea? Comportamentul fostului soț al Andreei Bălan a fost atent analizat. Ce este, de fapt, în spatele reacției extrem de controversate avute de acesta în cadrul unui live în care a instigat la violență asupra femeilor?

Comportamentul lui George Burcea a fost analizat intens: ce indică derapajul actorului?

Comentariile neadecvate făcute de George Burcea în cadrul unui live au șocat. Acesta a făcut o serie de afirmații incredibile la adresa femeilor și a violenței domestice ce au avut consecințe dureroase pentru actor.

Concret, unii fani și-au reconsiderat simpatia față de el, iar publicația care i-a tipărit cartea i-a retras creația de pe rafturi la auzul scandalului, nedorind să se subînțeleagă că susține acest gen de comportament.

După valul imens de reacții negative, George Burcea a scris un mesaj pe rețelele de socializare unde și-a recunoscut greșeala și a încercat să îndrepte lucrurile. Iată că acum un specialist a analizat comportamentul artistului și a încercat să explice ce se află la baza derapajului avut de acesta.

Psihiatrul a declarat că George Burcea este un caz de feminist narcisist pentru că în lumea de azi este bine să fii astfel pentru propria imagine. Cel din urmă a mai susținut că imediat când calitățile nu îi sunt recunoscute la valoarea impresionantă văzută prin proprii ochi, o astfel de reacție urmează rapid să-și facă apariția.

„Doar că odată ce ești un pic frustrat și cineva îți spune că nu ești Dumnezeu pe pământ…”

„Cred ca e un caz de feminism narcisism. Adică, în lumea de astăzi este bine să fii feminist. Dacă vrei să ai o părere cât mai bună despre tine însuți o sa fii feminist și o să gătești ca să arăți cât de valoros ești tu.

Doar că odată ce ești un pic frustrat și cineva îți spune că nu ești Dumnezeu pe pământ o să faci ceea ce face orice narcisist din ăsta caricatură și o sa te înfurii și o să arunci cu ce ai la îndemâna.

Cu ce arunca maimuțele în general pentru că omul ce este altceva decât o maimuță cu un pic de scoarța pe deasupra?”, a spus psihiatrul Vlad Stroescu, în cadrul emisiunii „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” de la Rock FM.

„Vă doresc bărbați care să vă ia la palme”

„Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul.”, a spus George Burcea în cadrul live-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI