Viviana Sposub, furioasă după declarațiile lui George Burcea. Efectiv nu a mai suportat și a spus adevărul

Viviana Sposub, furioasă după declarațiile lui George Burcea. Efectiv nu a mai suportat și a spus adevărul
Fosta prezentatoare a transmis un mesaj foarte clar

Viviana Sposub a reacționat după derapajul scandalos pe care partenerul său, George Burcea, l-a avut în spațiul online. Sătul de critici și mesaje ironice după din partea unor femei, după ce a apărut gătind, actorul a avut o reacție nervoasă, prin care a instigat la violență împotriva femeilor. George Burcea a transmis că unele femei merită bătute de către partenerii lor „cu mese, cu scaune”.

Ce spune Viviana Sposub despre declarațiile scandaloase ale iubitului ei

Declarația nu a rămas fără ecou în spațiul public. Mai mult, actorul tocmai scosese o carte în care tratat chiar problema violenței domestice, din cauza căreia a suferit mama și bunica lui, implicit și el.

Cartea era bestseller al editurii Hyperliteratura, care a decis să retragă de la vânzare romanul, în urma derapajului pe care actorul l-a avut pe internet.

Acum, Viviana Sposub a simțit nevoia să vorbească despre videoclipul viral pe care iubitul său l-a făcut. Ea a povestit că a primit multe mesaje în care este întrebată ce părere are despre spusele lui George Burcea.

Vedeta s-a detașat de toate afirmațiile partenerului său, condamând opinia acestuia. Ea a postat câteva InstaStory-uri în care și-e expus părerea.

George Burcea a fost violent cu ea?

„Mentalitatea expusă în acel Live nu mă caracterizează  absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui nu ar trebui folosite în  niciun contex vreodată.

Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problemă cu care femeile și nu numai se confruntă.

Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei care „merită”.

Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de contest! (…) Nu rezonz cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe Live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea.

Cu toate acestea, consider că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul său de vindecare”

Totodată, Viviana a povestit despre cum știe toate problemele pe care George Burcea le are, tocmai din cauza traumei provocate de violența domestică. Ea spune că partenerul ei încearcă să se vindece.

Fosta prezentatoare a ținut să precizeze că iubitul ei nu a fost niciodată violent cu ea, în niciun mod, iar dacă ar fi fost, ar fi ieșit imediat din relație, așa cum sfătuiește să facă orice femeie care este victima abuzului de orice fel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI