George Burcea și Viviana Sposub, primele declarații de când au covid. Cum se simt

George Burcea și Viviana Sposub, primele declarații de când au covid. Cum se simt
George Burcea și Viviana Sposub, primele delarații de când au covid. Cum se simt

George Burcea și Viviana Sposub au fost declarați pozitivi cu noul coronavirus. Actorul a descoperit din greșeală că este infectat, apoi și iubita lui s-a testat, ulterior constatând cu stupoare că și ea este ”în pericol”. Declarațiile celor doi pe marginea acestui subiect. Cum se simt și ce simptome au avut.

George Burcea și Viviana Sposub au fost diagnosticați pozitiv cu virusul COVID- 19. Cei doi se află în izolare. Primele declarații

În weekend, cei doi îndrăgostiți au primit o veste mai puțin plăcută, dar care, totuși, nu a reușit să le fure optimismul. Cuplul a vorbit astăzi la ”Vorbește Lumea” despre ce se întâmplă cu ei, ce simptome au și cum petrec această perioadă.

„Am descoperit din greșeală că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic”, a povestit George Burcea.

„Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile”, a spus Viviana Sposub.

George Burcea și Viviana Sposub, primele delarații de când au covid. Cum se simt
Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul reality show-ului de la PRO TV, ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”

Cât despre condițiile acestei situații, cei doi au lămurit și unde s-au retras acum, dar și discuțiile cu privire la conviețuirea sub același acoperiș.

„Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm”, a spus actorul. Viviana a completat: „Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”

„Fiecare vine cu trecutul său. Alegem să ne bucurăm de prezent”

Despre articolele care au apărut în ultima vreme cu privire la relația lor, fostul soț al Andreei Bălan a declarat scurt că: „Noi credem că toată lumea ne iubește”. Și Viviana a ales să vadă partea plină a paharului: „Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George”.

Aceștia au încheiat transmisiunea cu mesaje încărcate de pozitivitate: „Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a spus George. De asemenea, Viviana a concluzionat: „Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI