George Burcea a îmbolnăvit-o pe noua iubită. Cum se simte Viviana Sposub după ce s-a infectat

George Burcea a îmbolnăvit-o pe noua iubită. Cum se simte Viviana Sposub după ce s-a infectat
George Burcea și Viviana Sposub infectați cu COVID-19

În cursul zilei de ieri George Burcea anunța că a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Astăzi vin noi informații care spun că și actuala iubită a actorului, Viviana Sposub ar fi fost depistată pozitiv.

George Burcea a îmbolnăvit-o pe noua iubită

Vineri vă relatam despre faptul că actorul George Burcea, a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. După cele două teste efectuate în cursul zilei de ieri, medicii s-au pronunțat asupra verdictului. Coform procedurii acesta s-a autoizolat la domiciliu și și-a anunțat cunoscuții cu care ar fi intrat în contact în aceste zile. Acesta a și dat o declarație în care a confirmat diagnosticul dat în urma testelor.

”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”, a declarat George Burcea potrivit Stirileprotv.ro.

George Burcea a îmbolnăvit-o pe noua iubită. Cum se simte Viviana Sposub după ce s-a infectat
George Burcea a anunțat vineri că este infectat

Printre cei cu care a intrat în contact direct este și Viviana Sosub, actuala sa parteneră. Informațiile date publicității spun că și aceasta ar fi depistată pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus. Viviana Sposub a confirmat că este declarată poztivă.

“Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul.”, a fost confirmarea Vivianei.

Cum se simte Viviana Sposub după ce s-a infectat

Tânăra vedetă spune că deocamdată atât ea, cât și George Burcea se simt bine și că deja sunt în izolare. La fel ca în cazul lui George Burcea, vedeta și-a anunțat toți amicii cu care a intrat în contact direct, în ultima perioadă.

”Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro.

George Burcea a îmbolnăvit-o pe noua iubită. Cum se simte Viviana Sposub după ce s-a infectat
Viviana Sposub și George Burcea stau in izolare acum

Deși în plin divorț cu Andreea Bălan, George Burcea a decis să-și refacă viața alături de mai tânăra Viviana Spsoub. Cei doi s-au cunoscut în cadrul show-ului difuzat de PRO TV, ”Ferma”, iar relația lor se pare că se află pe un drum bun. Cei doi au fost dați de gol de una din prietenele Vivianei, Alexia Talavutis, după ce a fost invitată de Vali Bărbulescu la ”Ferma” -Special.