Andreea Bălan, reacție neașteptată. Ce a postat la 24 de ore după ce George Burcea s-a îmbolnăvit

Andreea Bălan reacții după anunțul infectării lui George Burcea

În cursul zilei de vineri, 16 octombrie, George Burcea anunța că a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus. Același lucru se întâmpla cu 24 de ore mai târziu și cu Viviana Sposub. Mulți se așteptau ca fosta soție, Andreea Bălan, să aibă o anume reacție. Fanii au fost dezamăgiți, totuși. Reacția Andreei fiind cu totul alta.

Andreea Bălan, reacție neașteptată

Vestea divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea a venit pe neașteptate, iar lucrurile au degenerat rapid într-un adevărat scandal. Atât Andreea, cât și George au recurs la acuzații dure și dezvăluiri din viața de cuplu.

Vineri, George Burcea anunța că a fost găsit pozitv la testul pentru noul coronavirus, și cum era normal, fanii așteptau o reacție din partea Andreei. Reacția a venit, dar nu a fost cea pe care, cel puțin unii, o așteptau. Andreea Bălan a postat pe contul ei de pe rețelele de socializare o poză și un mesaj neașteptat.

Ce a postat la 24 de ore după ce George Burcea s-a îmbolnăvit

În dimineața zilei de sâmbătă, 17 octombrie, Andreea Bălan a postat pe contul ei de instagram o poză, cel puțin interesantă, dar fără vreun mesaj legat de cele întâmplate. Îmbrăcată într-un costum office, destul de elegant, Andreea Bălan zâmbitoare le transmitea fanilor săi ”O sambata plina de zambete” și nimic mai mult. Cu alte cuvinte, ceea ce se întâmplă cu fostul soț, George Burcea, parcă nici nu a interesat-o. Mesajul, dacă ar fi să căutăm dedesupturile acestei poze, este că nu o mai interesează ce se întâmplă cu acesta.

Andreea Bălan, reacție neașteptată. Ce a postat la 24 de ore după ce George Burcea s-a îmbolnăvit
Andreea Bălan pe instagram

În ultima perioadă tot mai multe dezvăluiri au fost făcute, atât de Andreea, cât și de George Burcea, cu privire la viața celor lor de cuplu. La prima înfățișare de la tribunal blonda a declarat clar că vrea custodia totală a copiilor, lucru care l-a determinat pe George să devină și mai dur în declarații. Cu ceva vreme în urmă Andreea Bălan făcea anumite declarații despre postura de tată a fostului soț, declarând:

”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc. O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește.”, declara Andreea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI