George Burcea primește o nouă lovitură. Nici sărbătorile nu vor fi liniștite pentru iubitul Vivianei Sposub

George Burcea primește o nouă lovitură. Nici sărbătorile nu vor fi liniștite pentru iubitul Vivianei Sposub
Noi vești proaste pentru George Burcea

Noi vești proaste pentru George Burcea! Se pare că viața sa nu scapă de controverse sau tensiuni nici în cea mai frumoasă perioadă a anului. De ce sărbătorile nu vor fi liniștite pentru iubitul concurentei de la ‘Bravo, ai stil’?

Nouă lovitură pentru George Burcea: ce se întâmplă cu actorul?

George Burcea a devenit în ultimul timp unul din personajele controversate ale showbiz-ului românesc. Amintim că pe lângă scandalul pornit de la seria nepotrivită de afirmații, el este în vizorul autorităților după ce a fost prins la volan sub influența drogurilor.

Concret, apar noi informații despre stadiul dosarului său la aproape doi ani de la incident. În data de 24 februarie a lui 2020 actorul a fost prins în plină zi de polițiștii de la Rutieră sub influența drogurilor. Testele făcute la acel moment au indicat că acesta consumase cocaină.

„A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, transmiteau atunci polițiștii.

Avocatul vedetei spera la o clasare a dosarului, dar judecătorii au decis începerea procesului:

„Dacă pe durata cercetărilor se dovedește că persoana a deținut sau deține droguri pentru consum, atunci se poate antrena răspunderea penală. Însă, dacă rezultă că o persoană doar a consumat, fără a dovedi posesia, atunci nu suntem în ipoteza unei infracțiuni”, declara avocatul lui Burcea.

Actorul se gândea la alt scenariu

În aprilie 2021 s-a dispus începerea judecății artistului.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 7568/P/2020 din 26.04.2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul Burcea George Valentin, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, prev. de art. 336 alin. (2) C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Burcea George Valentin. Cu drept de contestaţie în termen de trei zile de la comunicare”, se arăta în documentele de la tribunal.

Au avut loc deja două termene, cel mai recent fiind pe data de 25 noiembrie a.c., termen în care completul a stabilit „amânarea pronunțării în cauză la data de 21.02.2022”, se arată pe portal.just.ro.

Conform click.ro, George Burcea se gândea că scapă mai ieftin, doar cu o amendă, dar acesta mai are de așteptat pentru a vedea dacă va fi sau nu așa. Este clar totuși că acesta este un motiv de tensiune și că sărbătorile de iarnă îl vor prinde în suspans, așteptând decizia oamenilor legii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI