31 oct. 2020 | 15:19

George Burcea o desființează pe Andreea Bălan. Ce o acuză că a făcut artista: „Doar ca să ia copiii”

Știri generale
George Burcea o desființează pe Andreea Bălan. Ce o acuză că a făcut artista:
George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan: "Vrea să ia copiii"

Scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a ajunge la final. Actorul a dezvăluit informaţii incredibile despre fosta soţie şi o acuză că a apelat la tot felul de trucuri pentru a reuşi să aibă custodia totală a celor două fetiţe, Ella şi Clara.

Ce acuzaţii grave îi aduce George Burcea Andreei Bălan

Deşi au promis că separarea nu le va afecta pe Ella şi Clara, iată că acest lucru nu mai este de mult timp valabil. Andreea Bălan şi George Burcea îşi aduc, cu fiecare ocazie, acuzaţii care mai de care mai dure. Actorul a spus, în nenumărate rânduri, că jurata de la “Te cunosc de undeva!” îşi doreşte cu ardoare custodia totală, apelând chiar la prieteni pentru a-l pune pe acesta într-o lumină proastă.

“Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos. Şi cel mai important lucru e să terminăm odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri.

În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez. Ea își dorește cu disperare să-mi ia custodia totală”, a spus fostul concurent “Ferma”, pentru Ok Magazine.

George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan: "Vrea să ia copiii"

George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan: „Vrea să ia copiii”

George Burcea, îndrăgostit nebuneşte de Viviana Spsoub

Deşi anunţul divorţului a picat ca o bombă pentru toată lumea, se pare că cei doi aveau probleme grave în căsnicie de mult timp. Din fericire pentru actor, momentele urâte sunt de domeniul trecutului, acesta fiind acum îndrăgostit până peste cap de Viviana Sposub, pe care a întâlnit-o la “Ferma 2020”.

“El este foarte discret cu viața lui. Pe plan emoțional este foarte bine. Chiar este fericit cu Viviana și vrea să o prezinte și mamei sale, care e cea mai importantă femeie din viața sa. Dar o ia cu pași mici, nu vrea să grăbească chiar nimic, pentru că e încă într-un mariaj, chiar dacă e vorba de o căsătorie doar în acte.

Vrea să rezolve această situație și să facă ce trebuie mai departe. Viviana este o fată înțelegătoare, îl sprijină în demersurile lui. Relația lor este că a unor adolescenți în acest moment”, a declarat un apropiat al cuplului.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Mesajul îndrăgitului actor
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
FLORIN Piersic, MESAJ de pe PATUL de SPITAL. În ce STARE e ACTORUL
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro