Ce a crezut Viviana Sposub despre George Burcea înainte să-l cunoască. Schimbarea produsă de fostul Andreei Bălan

Ce a crezut Viviana Sposub despre George Burcea înainte să-l cunoască. Schimbarea produsă de fostul Andreei Bălan
Ce părere a avut Viviana despre George Burcea înainte să-l cunoască

Care a fost părerea inițială a Vivianei despre actualul partener de viață? Ce știa despre George Burcea și cum s-au schimbat lucrurile în timp? Cei doi se înțeleg de minune acum.

Ce părere a avut Viviana Sposub despre George Burcea la început?

Fosta colegă de platou a celor doi moderatori de la „Vorbește Lumea” a făcut câteva confesiuni neașteptate despre Burcea. Precum a și recunoscut la început în emisiunea „Ferma”, nu a avut deloc o părere bună despre fostul partener al Andreei Bălan. Experiența din fermă a fost una cu atât mai deosebită pentru protagoniștii celei mai controversate povești de iubire.

Deși niciunul din ei nu venise cu gândul că vor pleca îndrăgostiți, acest lucru s-a întâmplat chiar sub ochii tuturor, mai cu seamă a celor de acasă care așteptau cu sufletul la gură din ce în ce mai multe scene cu amorezii. Transparentă ca până acum, Vivi a ales să povestească deschis una din cele mai frumoase momente din Ferma. De asemenea, a mărturisit că George i-a fost un sprijin imens pe toată perioada aceea tocmai pentru că i-a dat un plus de încredere în propriile forțe și a reușit să o facă să-și scoată la suprafață toată puterea. Nu ar fi crezut la început că George ar putea să fie mai mult decât un coleg de platou, dar iată că inevitabilul s-a întâmplat.

Viviana și-a schimbat complet părerea despre Burcea după ce l-a cunoscut la Ferma
Viviana și-a schimbat complet părerea despre Burcea după ce l-a cunoscut la Ferma

„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună”

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy! Se poate vedea cu ochiul liber! Legătura dintre noi este una atât de frumoasă și sinceră, iar oamenii care privesc emisiunea simt asta. Primesc o grămadă de mesaje de la persoane care se bucură pentru povestea noastră și care au nenumărate curiozități despre cum evoluează lucrurile între noi. Eu pot să spun doar că ne bucurăm din plin de conexiunea asta atât de faină și lăsăm lucrurile să vină natural, așa cum s-a întâmplat și până acum”
George Burcea (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI