George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub. A uitat-o complet pe Andreea Bălan

George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub. A uitat-o complet pe Andreea Bălan
Mesajul lui George Burcea pentru Viviana Sposub

George Burcea și Vivana Sposub s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Cei doi s-au izolat în aceeași casă după ce au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub

Astfel, cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc face ravagii pe rețelele de socializare. Se pare că cei doi iubiți s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii ”Ferma. Orășeni vs săteni”. Mai mult decât atât, George Burcea i-a făcut o declarație de iubire Vivianei Sposub. Ba mai mult, în imaginea postată de actor se află Viviana Sposuv, iar aceasta privește de pe acoperiș apusul. Actorul a ales pe fundalul pozei să pună piesa. ”Drogul Meu Neinterzis”. ”Faci tu ceva ce-mi place mie / Faci tu ceva de nu-ți rezist / Tu ești si rău, dar ești și bine / Ești drogul meu neinterzis /Ești cel mai dulce compromis!” , acestea fiind versurile pe care actorul i le-a dedicat Vivianei Sposub.

Au negat faptul că ar locui împreună

Apoi, imediat după ce George Burcea a făcut publică imaginea, fanii celor doi au început să reacționeze. Și Viviana Sposub a rămas plăcut surprinsă când a văzut gestul făcut de actor. Prin urmare, aceasta a distribuit postarea și pe conturile ei de socializare.

Deși doi iubiți s-au izolat în aceeași casă după ce au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, în cadrul unui interviu, Viviana Sposub și George Burcea au negat că cei doi locuiesc în aceeași casă.

”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”,  a spus actorul în cadrul unei emisiuni TV.  ”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!” , a mai declarat și Viviana Sposub.

Reacția Andreei Bălan despre relația lui George Burcea

Andreea Balan a fost invitată recent in platoul emisiunii Acees Direct de la Antena 1, acolo unde fost insotita de fetițele ei, Ela si Clara. Cantareața a mai vorbit despre viata de familie, dar și despre cum este relația ei cu George Burcea, mai ales că acum actorul și-a găsit fericirea în brațele Vivianei Sposub.

De altfel, solista a susținut ca nu este deranjată de noua relație a actorului, fiind de părere că este normal sa își refacă viața alături de altcineva.

„Eu am crescut in fata camerelor si publicul stie practic orice despre mine. E normal să apară aceste lucruri pentru ca viața merge înainte. Pentru mine este importantă sănătatea Ellei si a Clarei, important este să fie fericite și cred că asta este responsabilitatea oricarei mame”, a declarat Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI