George Burcea, într-un serial Netflix alături de Catherine Zeta-Jones. Viviana Sposub a reacționat imediat

George Burcea, într-un serial Netflix alături de Catherine Zeta-Jones. Viviana Sposub a reacționat imediat
În ce serial Netflix o să apară George Burcea. Viviana Sposub este extrem de fericită

George Burcea a dat lovitura în viața profesională! Actorul trece prin clipe minunate de când a aflat că o să joace într-un serial Netflix alături de cunoscuta actriță de la Hollywood, Catherine Zeta-Jones. Iubita lui, Viviana Sposub, nu și-a putut abține emoțiile când a aflat veștile bune!

George Burcea, reușită imensă. În ce serial Netflix o să apară

George Burcea și-a uluit fanii în momentul în care a anunțat că o să joace alături de actori cunoscuți la Hollywood. Acesta o să apară într-o nouă producție Netflix, regizată chiar de Tim Burton, așa că nu își mai încape în piele de fericire.

Fostul soț al Andreei Bălan a fost marinar timp de doi ani, dar și-a dat seama că își dorește să facă altceva și nu se simte total împlinit din punct de vedere profesional. Astfel, George Burcea și-a îndreptat atenția spre actorie, așa că a muncit din greu pentru a urca pe culmile succesului în domeniul ales.

„Din acest motiv am renunțat la meseria de marinar și am ales-o pe cea de actor.”, a scris George Burcea, pe InstaStory, în momentul în care s-a aflat că o să apară într-o producție Netflix.

Ce actori o să joace în producția Netflix, de fapt

Producția Netflix, semnată de Tim Burton, o să se numească ‘Wednesday’, fiind un serial-continuare făcut după faimosul film ‘The Addams Family’. George Burcea nu este singurul român care a fost contactat pentru acest proiect, căci și Victor Dorobanțu l-a impresionat pe regizorul cunoscut.

În timp ce George Burcea o să intre în pielea majordomului familiei Addams, Victor Dorobanțu o să interpreteze rolul lui Thing. Cei doi o să se afle pe platoul de filmare alături de actori mari de la Hollywood, printre care cunoscuta Catherine-Zeta Jones.

Viviana Sposub, mesaj emoționant pentru George Burcea: ‘Bravo, iubire’

George Burcea și Viviana Sposub au avut câteva probleme de înfruntat recent, dar cei doi nu au putut să stea prea mult timp departe unul de celălalt. Aceștia s-au despărțit, dar împăcarea a venit cât se poate de repede, iar de atunci ei sunt de nedespărțit.

Viviana Sposub este extrem de mândră de reușitele partenerului său. Aceasta a transmis un mesaj în mediul online prin care îl felicita pe George Burcea, dar și explica faptul că se bucură enorm pentru că el o să joace alături de superba Catherine Zeta-Jones.

„Singura situație în care îmi place ca Burcea să apară lângă o altă femeie. Și ce femeie! Bravo, iubire! Sunt cea mai mândră!”, a transmis Viviana Sposub.