S-au căsătorit Viviana Sposub și George Burcea în secret?! Detaliul care i-ar fi dat de gol pe cei doi

S-au căsătorit Viviana Sposub și George Burcea în secret?! Detaliul care i-ar fi dat de gol pe cei doi
Declarație surprinzătoare. Ce au făcut Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit la emisiunea ‘Ferma’, iar aceștia au decis să se reîntâlnească și după terminarea filmărilor pentru a continua povestea de dragoste. Totuși, un gest făcut de cei doi recent i-a pus pe gânduri pe fani.

Fanii au fost uluiți. George Burcea și Viviana Sposub, mariaj în secret?

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu extrem de simpatic și au demonstrat, de-a lungul timpului, că pot să treacă peste orice problemă. Aceștia s-au îndrăgostit pe platourile unui show de televiziune, așa că fanii au fost surprinși când i-au văzut împreună.

Ei nu s-au oprit aici. Povestea lor a mers mai departe, dar nu înseamnă că nu s-au confruntat cu anumite probleme. Internauții au crezut, mai întâi, că Viviana Sposub este însărcinată cu îndrăgitul actor, iar apoi ei au decis să se despartă pentru un timp scurt.

Ce au făcut cei doi. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Aceștia nu au putut să stea departe unul de celălalt și s-au împăcat, iar de atunci sunt de nedespărțit! Fanii au crezut imediat că ei s-au căsătorit, mai ales pentru că o dezvăluire surprinzătoare făcută de George Burcea nu lasă loc de interpretări.

Mai exact, Viviana Sposub participă în emisiunea ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ de la Kanal D, aceasta dorindu-și să rămână cât mai mult în această competiție dedicată stilului. Bruneta își roagă ori de câte ori are ocazia admiratorii să o susțină și să o voteze pentru a se afla în preferințe.

„Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici.

Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis ‘de ce nu!?’, a zis Viviana Sposub în momentul în care a acceptat să participe în competiție.

George Burcea: ‘Soția mea’

De această dată, vedeta l-a rugat pe George Burcea să o promoveze. Totuși, mulți au fost surprinși în momentul în care actorul a prezentat-o pe Viviana Sposub drept soția lui. Ba chiar, el a insistat asupra acestui detaliu și în momentul în care ea l-a atenționat că filmarea în care apare o să ajungă pe internet.

„Viviana Sposub: Spune-le să mă voteze!

George Burcea: La ce număr, iubita mea?

Viviana Sposub: Indicativ 10!

Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10.

Viviana Sposub: Știi că o să postez asta!

George Burcea: Postează, iubita mea! Știi că te iubesc! Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Urmăriți Playtech.ro și pe