George Burcea a părăsit Ferma 2020 în lacrimi și dureri! Mesajul lui de adio e sfâșietor!

George Burcea a părăsit Ferma 2020 în lacrimi și dureri! Mesajul lui de adio e sfâșietor!
Imagine cu George Burcea în cadrul competiției Ferma de la PRO TV

Deși se declara marele câștigător al show-ului ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, concurenții, publicul și până și prezentatoarea emisiunii îl vedeau cel puțin finalist, George Burcea a fost învins de condiția fizică, care a schiopătat din punctul în care s-a lovit dur la duelul cu Paul Diaconescu. Unii ar spune că strategiile pe care le-a făcut de când concursul a devenit încrâncentat s-au întors împotriva lui. Fie asta, ori iubirea care l-ar fi putut deconcentra, fie destinul. Actorul a fost eliminat în ediția de cu seară a reality-ului de la PRO TV.

George Burcea, un actor grăbit. A fost în lacrimi la eliminarea din Ferma 2020

George Burcea a decis să plece din ”Ferma”. Pentru că starea de sănătate nu îi mai permitea să își desfășoare activitățile obișnuite din ferma din Cocani și pentru că iubita lui, Viviana, a fost eliminată, cu oportunitatea de a continua concursul, gazda emisiunii l-a pus în postura de a alege. Mihaela Rădulescu le-a dat timp celor doi să decidă care dintre ei va pleca acasă. După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, săruturi, îmbrățișări și confesiuni, actorul a ales să părăsească show-ul. A argumentat că este mai bine pentru el să se întoarcă acasă și să îi cedeze locul Vivianei, lucru nemaiîntâlnit în Ferma.

„Pentru mine arena s-a închis. Ultimul zâmbet. Ultima lacrimã. Ultima bãtãlie…chiar dacã a fost una cu propriul suflet.. Acesta am fost eu…cu bune si cu rele. Dacã v-am supãrat, iertati-ma. Daca v-am iubit, iubiti-ma”,  a scris George Burcea pe contul său de Facebook.

Un fan: „Te-au dat afată pentru că știau că tu ești câștigătorul dacă rămâi”

„Imi pare rău, chiar erai unul dintre finaliști 🤔/ Meritai sa fii fermierul sef al acestui sezon,dar.. .Dumnezeu a avut alte planuri cu tine ,din pacate!/ Felicitari esti un om minunat ma bucur ca te-am cunoscut si ai dovedit cine e george burtea om plin de vise si suflet curat/ Sanatate multa! Asta e tot ce contează…sa fi sănătos pt ca ai doua prințese minunate care te astepta langa ele! Esti un învingător oricum!/

Felicitări ! ❤ Am cunoscut un om minunat… înafara de ce-l descris de Andrea/ Felicitări 👏🍀/ George Burcea foarte muncitor greu grijile! Felicitări George esti un om tare asumat, sănătate multă noroc și inima mea. 💖 💞🌹😥📖🙏🕊✨🥰/ Te.au dat afara pt ca stiau ca tu esti castigatorul daca ramai….asa este in viata…cei buni pierd mereu!!”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor lui de pe rețelele de socializare.

Partea bună este că va avea ”Ferma” mereu în suflet. Pe lângă amintirile făcute acolo, și-a întâlnit și noua parteneră, pe Viviana, cu care în prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI