Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sărutat deja

Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sărutat deja

Ferma 2020 s-a lansat marţi, 8 septembrie, iar concurenţii au fost dezvăluiţi. Printre ei se numără şi o superbă domnişoară cu care George Burcea s-a sărutat pasional. Cine este Viviana Sposub?!

Cine este Viviana Sposub, concurentă Ferma 2020

Una dintre concurentele noului sezon Ferma 2020 este Viviana Sposub, o domnişoară pe care aţi văzut-o, până în iunie, la Observatorul Antenei 1. Aceasta a prezentat rubrica Meteo, după ce a urmat cursurile şcolii de televiziune Intact Media Academy. De pe 26 august, Viviana a devenit colega Adelei Popescu şi a lui Gabriel Coveşeanu, în emisiunea “Vorbeşte lumea”.

“Nici nu ştiţi cât de mult am aşteptat acest moment“, a declarat Viviana în prima ediţie a noului sezon.

În vârstă de 23 de ani, noua concurentă de la Ferma 2020 este pasionată de muzică, a făcut pian şi canto timp de 12 ani şi a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian“ din Botoşani. Nu oricum, ci ca şef de promoţie. Tânăra este şi vlogger pe YouTube, unde are peste 15.000 de urmăritori. Proaspăt absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, aceasta este pregătită pentru provocarea vieţii sale.

„Îmi plac mult provocările și cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Și mă refer aici la o evoluție pe toate planurile. Atât personal, cât și profesional”, a declarat vedeta care face parte din echipa sătenilor.

Viviana a intrat în concurs hotărâtă să câştige. Spune despre ea că este muncitoare, chiar dacă este răsfăţata familiei. Nu îi plac tensiunile și nici jocurile de culise, așa că vrea să demonstreze că o săteancă poate câștiga prin sinceritate și implicare.

Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sărutat deja
Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sărutat deja

Viviana Sposub şi George Burcea formează un cuplu?!

Cei de la PRO TV au oferit telespectatorilor câteva imagini înainte de lansarea oficială, iar sărutul dintre Viviana Sposub şi George Burcea face deja furori (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO). Să se fi înfiripat ceva între cei doi concurenţi?! Rămâne de văzut dacă domnişoara “cu cel mai frumos bust din showbizul romanesc” şi fostul soţ al Andreei Balan s-au îndrăgostit la filmări sau nu.

“Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protecţie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a născut și a avut grijă de mine. Pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum. Si, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit.

Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, susținea George Burcea, conform celor de la Unica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI