Viviana, adevărul despre relația cu George Burcea. Cum a cucerit-o, de fapt, la Ferma. Tot ce nu s-a văzut la TV

Viviana, adevărul despre relația cu George Burcea. Cum a cucerit-o, de fapt, la Ferma. Tot ce nu s-a văzut la TV
Viviana Sposub și George Burcea stând îmbrățișați

Viviana Sposub și George Burcea s-au întâlnit la ”Ferma”, s-au plăcut, apoi au fost aduși aproape unul de celălalt mai repede decât și-ar fi plănuit, ambii fiind confirmați cu COVID-19 și stând deasupra aceluiași acoperiș. Limitarea la cei doar câțiva metri în care sunt nevoiți să locuiască timp de 14 zile le-a dat timp să se descopere. Cum definește vedeta TV noua relație, ce a atras-o la noul partener și ce viitor vede că ar avea legătura cu actorul?

Viviana Sposub și George Burcea, cuplul momentului. Vedeta TV a vorbit despre noua relație, cum a fost cucerită la ”Ferma”, ce a atras-o la actor și cum definește trăirile de acum

După primii pași făcuți în ferma din Cocani, unde a fost filmat reality show-ul de la PRO TV, Viviana Sposub a afirmat la testimoniale: „Eu nu am venit aici să mă îndrăgostesc!”. Ce a uitat este că viața te ia mereu prin surprindere. Ea și fostul soț al Andreei Bălan au descoperit să sunt combatibili, drept urmare trăiesc acum începutul unei povești de dragoste ca în filme.

„George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament”, a afirmat Viviana, într-un interviu pentru Click!.

Cei doi se bucură de fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, cum au făcut și în Ferma, subliniază aceasta – astfel ar defini frumoasa șatenă noua relație.

Întrebată ce a atras-o din prima la George, vedeta a spus: „Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția…”.

Viviana, adevărul despre relația cu George Burcea. Cum a cucerit-o, de fapt, la Ferma. Tot ce nu s-a văzut la TV
Viviana Sposub și George Burcea în ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”

Și subiectul ”viitor” a fost atins. Despre el, Viviana a spus:

„Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire”.

Dar cum putem uita de promisiunea pe care și-au făcut-o unul altuia în cadrul competiției? Din declarațiile Vivianei, aceasta va fi respectată: „În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni”.

Cine este Viviana Sposub? 

Viviana Sposub are 22 de ani și a absolvit Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” din Botoșani, secția muzică, apoi a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Scolii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI