George Burcea, dezvăluiri incendiare! Adevărul despre mariajul cu Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat în 2017

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la tribunal. Ce s-a întâmplat în fața judecătorilor

George Burcea, concurent în emisiunea Ferma Orășeni versus Săteni, a făcut dezvăluiri despre despărțirea de Andreea Bălan. Actorul a făcut vorbit despre motivul despărțirii, precum și de momentul care a dus la separare.

George Burcea, dezvăluiri fără perdea despre căsătoria cu Andreea Bălan. De ce s-a ajuns aici

George Burcea numai are nimic pentru Andreea Bălan, mai mult vrea să scape o dată de divorț și să-și vadă de viață, scrie okmagazine.ro. Actorul a făcut dezvăluiri în care a spus că motivul despărțirii ar fi dezinteresul cântăreței față de cariera lui de actor.

Cu alte cuvinte ea, cântăreața, era mai importantă în cuplu, nu el, George Burcea, actorul. Din spusele lui Georoge Burcea acesta pare a fi adevăratul rupturi.

Andreea Balan si George Burcea au impreuna doua fetite
Andreea Balan si George Burcea au impreuna doua fetite

Când a intervenit nențelegerile între Andreea Bălan și George Burcea

”Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea.

George Burcea nu o urăște pe Andreea Bălan

De asemenea, actorul a declarat că nu o urăște pe fosta soție, așa cum crede ea. Nu în ultimul rând, George Burcea spune că Andreea Bălan trebuie să se obișnuiască că el a renunțat la ea și nu invers, chiar dacă ea era un fel de vedetă a cuplului.

”Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre.

Ce-i dorește actorul ”reginei” Andreea Bălan

Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan”, a mai spus George Burcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI