Viviana Sposub l-a încins pe George Burcea, dar a ajuns în pat cu alt concurent de la Ferma

Viviana Sposub i-a atras atenția lui Burcea, dar a ajuns în pat cu alt concurent

Viviana Sposub a agitat apele între ea și George Burcea, apoi a aterizat în patul unui alt concurent. Asistenta de televiziune a rescris scenariul din Ferma și i-a luat prin surprindere pe toți colegii săi.

Viviana Sposub i-a atras atenția lui Burcea, dar a ajuns în pat cu alt concurent

Fanii emisiunii Ferma Orășeni vs. Săteni au observat că Viviana și-a îndreptat atenția către un alt concurent. Mirarea tuturor a venit atunci când au văzut momentul la scurt timp după sărutul cu fostul soț al Andreei Bălan. Viviana Sposub a apărut în atenția telespectatorilor după momentul intim alături de celebrul actor care se află în divorț cu jumătatea trupei Andre. Oamenii au speculat că cei doi ar urma să formeze un cuplu, dar lucrurile nu stau chiar așa. Colega Adelei Popescu a devenit confidenta Elenei Chiriac, iar la scurt timp a ajuns în pat cu aceasta și Paul Diaconescu.

Cel din urmă și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe cea mai tânără dintre concurentele de la Ferma și nu s-a oprit aici, ci i-a aruncat și câteva mesaje voalate în care i-a spus că i-ar plăcea să aibă o legătuă intimă cu ea. “Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”, a spus Viviana Sposub. „Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a spus Ionuț Rusu, pentru cancan.ro, la începutul relației cu asistenta de televiziune.

Viviana l-a intrigat pe Burcea și noaptea a regăsit-o în pat cu alt bărbat
Viviana l-a intrigat pe Burcea și noaptea a regăsit-o în pat cu alt bărbat. Ultimul dialog dintre cei doi i-a lăsat pe toți cu gurile căscate

Burcea a rămas fără cuvinte

„Eu sunt pentru. Eu am venit aici să lupt”, a spus actorul de 32 de ani.
“Tu ai văzut cam care e viața de fermier?”, a insistat prezentatoarea de la Pro TV.

“Nu am nicio emoție nici cu tine, nici cu colegii mei, pentru că sigur o să ne înțelegem foarte bine”, a mărturisit pe un ton hotărât fostul soț al Andreei Bălan.
“Cu mine mai ai”, a intervenit Viviana Sposub.
“Da, cu Viviana, în schimb… o să… Dar trebuie să ne… reglăm”, a apucat să reacționeze, George Burcea.
“Bun, cu cuvintele tale”, a replicat amuzată Anda Adam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI