George Burcea, declarații despre relația cu Viviana Sposub. ”Noi de un an trăim momente dificile”

George Burcea, declarații despre relația cu Viviana Sposub. ”Noi de un an trăim momente dificile”
Cum se înțeleg George Burcea și Viviana Sposub. S-a aflat totul

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu încă de când s-au îndrăgostit la Ferma. Cei doi nu au putut să nu se apropie unul de celălalt în emisiunea de televiziune, iar relația lor a înflorit în momentul în care s-au întors acasă.

George Burcea, totul despre relația lui cu Viviana Sposub

George Burcea a făcut dezvăluiri despre iubita lui, Viviana Sposub. Acesta a susținut că pandemia l-a făcut să se apropie mai mult de vedetă, mai ales pentru că ei locuiesc împreună încă de anul trecut, devenind un cuplu solid.

„A fost un an superb și din cauza pandemiei. Faptul că a fost pandemie, am avut COVID și am locuit împreună, ne-a legat.

Am stat de anul trecut împreună până acum. Suntem unul pentru celălalt în fiecare proiect, asta ne-a unit foarte mult.”, a spus George Burcea pentru WOWbiz.

„Nu am cerut-o de soție”

De asemenea, actorul a mărturisit că nu i-a oferit inelul de logodnă Vivianei Sposub, chiar dacă mulți credeau că cei doi sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel. Acesta a explicat că își caută liniștea alături de vedetă, dar și alături de fiicele pe care le are alături de Andreea Bălan, Ella și Clara Maria.

„Nu am cerut-o de soție. Sunt un tip foarte romantic si foarte sensibil, din păcate și din fericire în același timp. Din păcate pentru că sensibilitatea asta nu e bună cu oricine.

Și din fericire pentru că indiferent câte momente au fost când am fost mai moale, mai romantic, am învățat o lecție și asta mi-a prins bine. Din orice moment înveți ceva pentru viitor. Orice întâmplare este o lecție.

(…) Nu sunt deloc perfect, dar încerc să caut acea liniște, eu cu mine, eu cu fetele mele, iubita mea, familia mea. (…)”, a mai spus George Burcea.

Ce a spus actorul despre următorul pas în relația cu Viviana Sposub

Pandemia i-a făcut pe George Burcea și Viviana Sposub să treacă prin momente bune, dar și prin unele dificile. Actorul a mărturisit că nu știe care este următorul pas din relația lui, mai ales pentru că, momentan, el și iubita lui se axează pe carieră și pe diferite proiecte.

Teatrele s-au închis, astfel că mulți actori au avut parte de suferințe atunci când vine vorba despre venituri. George Burcea a recunoscut că, pentru a trece la următorul nivel, este nevoie de stabilitate financiară și emoțională.

„E ușor să locuim împreună pentru că ne sincronizam, e perfect match. Următorul pas nu îl stiu. Sunt genul de om care visează foarte mult, dar încearcă să le ia pas cu pas.

E nevoie ca atunci când intri într-o relație, mai mult decât o relație de iubire, poate să dai un inel, să faci copii, e nevoie să fii stabil psihic, emoțional, financiar. Noi de un an trăim momente dificile.

Teatrele s-au închis, încercăm să ne punem proiectele pe picioare în așa fel încât să ne facem o situație liniștitoare pentru noi. De la lipsa banilor se ajunge la multe certuri în familie, neînțelegere. Deocamdată suntem pe proiecte și pe dragostea noastră.”, a mai zis acesta.