Ce i-a făcut George Burcea iubitei sale. Viviana Sposub a fost surprinsă de ziua ei în direct la Vorbește lumea

Ce i-a făcut George Burcea iubitei sale. Viviana Sposub a fost surprinsă de ziua ei în direct la Vorbește lumea
Ce i-a facut George Burcea iubitei sale Viviana Sposub

Sunt tineri, frumoși, celebri și se iubesc mai mult ca niciodată. George Burcea i-a făcut o surpriză de neuitat iubitei sale Viviana Sposub, de ziua ei de naștere, în direct la Vorbește lumea. Ce gest incredibil a făcut actorul pentru aleasa inimii sale și ce declarație de dragoste i-a impresionat pe fanii cuplului.

Ce i-a făcut George Burcea iubitei sale

George Burcea nu-și mai poate dezlipi ochii de pe frumoasa lui iubită. Viviana Sposub a împlinit azi, 21 iunie, vârsta de 24 de ani, iar cu această ocazie actorul și Bianca, sora brunetei, au decis să îi facă o surpriză la Vorbește Lumea, în direct la televizor. Fostul soț al Andreei Bălan s-a prezentat alături de sora actualei sale iubite în platou, cu un buchet imens de flori și un tort pentru sărbătorită.

Viviana Sposub le-a povestit lui Cove și restul colegilor de platou ce surpriză i-a făcut George Burcea la 12 noaptea, când a început ziua ei de naștere. Asistenta TV s-a trezit cu o surpriză dulce precum iubirea lor, de data aceasta fiind vorba despre gogoși, nu tort.

„Zic adevărul, da? OK. Mi-a făcut o surpriză extraordinară. Iubitul meu a venit azi noapte, la 00.00, cu trei gogoși și lumânări și mi-a cântat „La mulți ani”. E foarte drăguț. Anul ăsta am decis să ne distram în familie. Joi dăm party, doar o dată împlinesc 24 de ani.”, a declarat Viviana Sposub, în direct, la Vorbește Lumea.

Și, cum este mai îndrăgostit ca niciodată de iubita lui, George Burcea nu putea lăsa ca aniversarea Vivianei să înceapă fără o declarație inedită de dragoste. Actorul și-a exprimat sentimentele profunde pe InstaStories, acolo unde a „scos de la naftalină” două fotografii de pe vremea când s-au cunoscut la emisiunea Ferma de la PRO TV.

 „La mulți ani celei mai dragi. Luv ya (n.r.: Te iubesc) ❤️😍 @viviana.sposub”, așa sună mesajul lui George Burcea pentru iubita lui Viviana Sposub.

Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare de la emisiunea Ferma de la PRO TV, când au participat în sezonul din anul 2020. Cele două vedete s-au apropiat treptat și s-au îndrăgostit precum doi adolescenți.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI