Gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel, pentru prima oară în public. Cât de diferite sunt cele două

Autor: Chivu Ana - 07:43, 03 dec. 2019
Gemenele lui Cristi Borcea au crescut, iar acum se văd foarte bine trăsăturile. Micuțele nu seamănă deloc

Gemenele lui Cristi Borcea au împlinit 9 luni, iar abia acum au început să se vadă exact trăsăturile lor. Micuțele sunt extrem de diferite. Iată cum le-a pozat mama lor și cu cine seamănă fiecare!

Gemenele lui Borcea au împlinit 9 luni. Cât de diferite sunt?

Cristi Borcea se bucură acum de libertate și de cei doi copii, după ce a ieșit din închisoare. Afaceristul a sărbătorit nu doar ziua României pe 1 Decembrie, ci și ziua gemenelor sale. Valentina Pelinel a decis să le protejeze o perioadă, așa că nu le-a arătat chipul în nenumărate poze. De când Borcea a venit în spatele gratiilor, iar micuțele au crescut puțin, le fotografiază destul de des și se mândrește cu ele peste tot pe rețelele de socializare. Duminică, 1 Decembrie, familia Borcea s-a bucurat de o sărbătoare în plus, așa că au decis să împartă fericirea aceasta cu toți fanii cuplului cu o imortalizare a fetelor. „Azi este o zi specială pentru toți. La mulți ani tuturor românilor din partea noastră și, mai ales, a bebelușelor noastre care și ele împlinesc 9 luni de Ziua Națională”, a fost mesajul Valentinel Pelinel din descrierea pozei cu fetițele.

Ceea ce au observat urmăritorii fostului model a fost, însă, că deși sunt gemene…fetele nu seamănă mai deloc. Acest lucru este ceva mai puțin întâlnit în cazul lor. Una dintre ele este blondă și are ochii albaștri, iar cealaltă are părul castaniu și ochii închiși la culoare. Se pare că genele au lucrat bine, astfel ca ambii părinți să fie mulțumiți, pentru că una seamănă cu mama, iar cealaltă cu tata.

Gemenele lui Cristi Borcea au împlinit 9 luni. Micuțele sunt foarte diferite
Gemenele lui Cristi Borcea au împlinit 9 luni. Micuțele sunt foarte diferite

„Una seamănă cu tine, iar cealaltă cu Cristi”

„🤗Foarte drăguțe , una seamănă cu tine, iar cealaltă cu Cristi. O zi minunata!!”, „Una cu ochi căprui, alta cu ochi albaștri.. Două păpuși 😘😘😘”, „Wow! Ce frumoase sunt! Să fie sănătoase și sa aibă o viață frumoasă!”, au fost doar câteva din comentariile internauților uimiți de diferențele dintre micuțe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI