Decizia radicală pe care a luat-o Borcea, după ce a ieșit din închisoare. Se schimbă totul pentru el. O implică și pe Valentina Pelinel

Cristian Borcea a ieșit din închisoare, dar nu vrea să mai audă de fotbal

Cristian Borcea a făcut prima declarație după ce a fost eliberat condiționat din închisoare. Fostul acționar al clubului Dinamo București nu vrea să mai audă de fotbal și anunță că se află la Budapesta, unde caută o clinică de detoxifiere pentru a-și mai repara sănătatea.

Cristian Borcea a ieșit din închisoare, dar nu vrea să mai audă de fotbal

Omul de afaceri a fost eliberat din închisoare într-o perioadă în care clubul Dinamo trece printr-o perioadă foarte proastă, unii oameni din fotbalul românesc fiind de părere că este cea mai proastă perioadă din istoria echipei. Ionuț Negoiță se roagă de investitori să cumpere clubul, însă aceștia nu se înghesuie să facă oferte, având în vedere situația juridică din Ștefan cel Mare.

Cristian Borcea se află în Budapesta în această perioadă și caută o clinică de detoxifiere pentru a-și mai repara sănătatea șubrezită în ultimii ani. El susține că este exclus să se întoarcă la Dinamo ca acționar și precizează că își va pretrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

„Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea.

Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!. Îi aparține lui Al Pacino”, a declarat Cristian Borcea pentru Libertatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI