Geanina Lungu a născut! Prima imagine cu fiul prezentatoarei TV

Geanina Lungu a născut! Prima imagine cu fiul prezentatoarei TV
Geanina Lungu a nascut! Prima imagine cu fiul prezentatoarei TV

Știrista Geanina Lungu este în al nouălea cer! Vedeta a devenit mămică de băiețel. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, unde prezentatoarea TV a postat și o poză cu bebelușul.

Anunțul emoționant făcut de Geanina Lungu

Este bucurie mare în familia Geaninei Lungu! Tânăra a născut, miercuri (n.r. – 11 august), un băiețel perfect sănătos, care a primit din partea medicilor nota 10. Micuțul a cântărit la naștere 3.250 de grame și a avut 51 de centimetri. Băiețelul se va numi Zian (VEZI FOTO în GALERIE).

Într-o postare emoționantă pe contul de Instagram, Geanina a mărturisit că a plâns în momentul în care a auzit primul plânset al bebelușului ei. Știrista de la România TV se declară extrem de fericită de pruncul ei abia venit pe lume, pe care îl descrie „un înger, cel mai perfect, cel mai minunat”.

”Ora 16.00 și 16 minute…timpul a stat pe loc pentru prima dată în viața mea și lacrimi de fericire mi-au coborât pe față când am auzit cel mai frumos sunet din lume..primul tău plânset. Nimic nu va putea egala acea bucurie simțită, acel moment special. Mă uit la tine și nu-mi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am visat!

Ești un înger, cel mai perfect, cel mai minunat.Tu m-ai făcut să cunosc iubirea necondiționată, iar de acum înainte voi trăi pentru tine, voi trăi prin tine și cu tine! Vreau să mă bucur o viață de fiecare zambet, de fiecare mișcare de-a ta și nimic să nu ne despartă. Bine ai venit în viața mea, bebe mic ! Te iubesc și îți multumesc că sunt mama ta!”, a scris Geanina Lungu ]n dreptul imaginii cu bebelușul Zian.

Știrista a anunțat că va deveni mamă într-o zi specială

Îndrăgita prezentatoare TV le-a dezvăluit fanilor de pe internet că va deveni mamă într-o zi specială: 8 martie – Ziua Internațională a femeii. Geanina Lungu a postat atunci o poză în care ține o ecografie în mâna stângă.

“MAMA! Cel mai prețios cuvânt! Scris din soare. Rază cu rază. Așternut în inimă. Bătaie cu bătaie. În curand îl voi auzi si îl voi purta și eu. Cu împlinire. Cu zâmbet. Cu dăruire. Cu fericire. Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață.

Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune! #8martie #18weeks #momtobe”, a fost mesajul prin care vedeta a anunțat că este însărcinată.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI