12 aug. 2021 | 11:25

Prima imagine cu bebelușul Larisei Udilă. Vedeta tocmai a născut

Monden
Prima imagine cu bebelușul Larisei Udilă. Vedeta tocmai a născut
Larisa Udilă a născut! Cum arată bebelușul?

Larisa Udilă a născut! Celebra fostă concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a devenit mamă pentru prima oară. Iată prima imagine cu bebelușul postată chiar de model! Cum se simte acum aceasta?

Larisa Udilă a născut: prima imagine cu bebelușul

Larisa Udilă a devenit mamă pentru prima oară și se află în culmea fericirii. Deși aceasta dorea să nască natural, băiețelul ei a venit pe lume prin operația de cezariană, dar cu toate astea se bucură nespus că ambii sunt perfect sănătoși.

Vedeta a fost internată în cursul zilei de miercuri și după un travaliu lung s-a decis intervenția pentru a-l aduce pe lume pe Milan. Acum aceasta este o mămică liniștită și e bucuroasă în special că totul s-a terminat cu bine după o sarcină cu probleme.

Chinul s-a terminat imediat cum și-a strâns în brațe fiul. Fosta concurentă de la ‘Bravo ai stil’ a anunțat în cursul zilei de miercuri că se internează pentru a naște, ulterior a precizat extrem de emoționată că au început contracțiile, iar panica începuse să se instaleze în sufletul ei.

‘Azi e o zi foarte importantă pentru noi, sunt atât de emoționată, de entuziasmată și de panicată. (…) Sunt bine și am contracții, dar nu sunt chiar atât de dese și puternice, aștept să ajung în punctul în care îl voi naște pe bebe. Am niște contracții destul de micuțe, la intervale destul de măricele’
Larisa Udilă (Sursa: insta story)

‘Sarcina mea a început ca una toxică’

Din păcate, fosta vedetă de la Kanal D le-a mărturisit sincer internauților că nu se aștepta ca cea mai fericită perioadă din viața ei să se transforme într-un chin. Sarcina tinerei a fost una toxică, iar problemele au început să apară imediat. Cu toate astea, fiecare control unde îl vedea pe micuț îi aducea speranță.

‘Sarcina mea a început ca una toxică. Aveam stări de amețeală, vărsături, nu eram tocmai în largul meu, și tot așteptam să treacă această perioadă. La prima ecografie, aveam aceeași stare de amețeală și mi s-a făcut rău chiar înainte să urc pe patul de la ecograf.

După ce mi-am revenit, medicul a spus că este timpul să fac cunoștință cu cea mai importantă persoană din viața mea: copilul meu! Lumea și timpul s-au oprit în loc în momentul în care l-am văzut prima dată pe ecran. Mi-a trecut toată starea de rău. Am savurat fiecare secundă, l-am privit minute în șir și nu mă mai săturam să văd mica minune care crește în pântecul meu. ”

Larisa Udilă (Sursa: viva.ro)

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro