Prima imagine cu bebelușul Larisei Udilă. Vedeta tocmai a născut

Prima imagine cu bebelușul Larisei Udilă. Vedeta tocmai a născut
Larisa Udilă a născut! Cum arată bebelușul?

Larisa Udilă a născut! Celebra fostă concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a devenit mamă pentru prima oară. Iată prima imagine cu bebelușul postată chiar de model! Cum se simte acum aceasta?

Larisa Udilă a născut: prima imagine cu bebelușul

Larisa Udilă a devenit mamă pentru prima oară și se află în culmea fericirii. Deși aceasta dorea să nască natural, băiețelul ei a venit pe lume prin operația de cezariană, dar cu toate astea se bucură nespus că ambii sunt perfect sănătoși.

Vedeta a fost internată în cursul zilei de miercuri și după un travaliu lung s-a decis intervenția pentru a-l aduce pe lume pe Milan. Acum aceasta este o mămică liniștită și e bucuroasă în special că totul s-a terminat cu bine după o sarcină cu probleme.

Chinul s-a terminat imediat cum și-a strâns în brațe fiul. Fosta concurentă de la ‘Bravo ai stil’ a anunțat în cursul zilei de miercuri că se internează pentru a naște, ulterior a precizat extrem de emoționată că au început contracțiile, iar panica începuse să se instaleze în sufletul ei.

‘Azi e o zi foarte importantă pentru noi, sunt atât de emoționată, de entuziasmată și de panicată. (…) Sunt bine și am contracții, dar nu sunt chiar atât de dese și puternice, aștept să ajung în punctul în care îl voi naște pe bebe. Am niște contracții destul de micuțe, la intervale destul de măricele’
Larisa Udilă (Sursa: insta story)

‘Sarcina mea a început ca una toxică’

Din păcate, fosta vedetă de la Kanal D le-a mărturisit sincer internauților că nu se aștepta ca cea mai fericită perioadă din viața ei să se transforme într-un chin. Sarcina tinerei a fost una toxică, iar problemele au început să apară imediat. Cu toate astea, fiecare control unde îl vedea pe micuț îi aducea speranță.

‘Sarcina mea a început ca una toxică. Aveam stări de amețeală, vărsături, nu eram tocmai în largul meu, și tot așteptam să treacă această perioadă. La prima ecografie, aveam aceeași stare de amețeală și mi s-a făcut rău chiar înainte să urc pe patul de la ecograf.

După ce mi-am revenit, medicul a spus că este timpul să fac cunoștință cu cea mai importantă persoană din viața mea: copilul meu! Lumea și timpul s-au oprit în loc în momentul în care l-am văzut prima dată pe ecran. Mi-a trecut toată starea de rău. Am savurat fiecare secundă, l-am privit minute în șir și nu mă mai săturam să văd mica minune care crește în pântecul meu. ”

Larisa Udilă (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI