Gafa pe care a făcut-o Nicolae Ciucă, varianta de premier al României. Momentul a devenit viral

Gafa pe care a făcut-o Nicolae Ciucă, varianta de premier al României. Momentul a devenit viral
Moment viral cu Nicolae Ciucă. Ce greșeală a făcut

Nicolae Ciucă a fost ales de către PNL în urma unei discuții cu liderii partidului și Klaus Iohannis pentru a fi propus la funcția de premier al României. Totuși, în urmă cu nu foarte mult timp, acesta a reușit să facă o greșeală care a trezit imediat interesul internauților.

Ce greșeală a făcut Nicolae Ciucă. Românii au observat imediat

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, a mers să viziteze Academia Forțelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu’ din Sibiu, așa că a postat mai multe fotografii pe Facebook pentru a-i ține la curent pe români. Totuși, internauții au observat imediat că o fotografie prezenta informații care nu ar fi trebui să fie dezvăluite.

Mai exact, în una dintre imagini apăreau datele de acces ale unor conturi și videoconferințe, dar și numerele de telefon ale unor angajați dintr-un call center MApN din Sibiu. Aceste date de logare erau afișate pe o tablă.

„Împreună cu colegii mei parlamentari din comisiile de apărare am vizitat astăzi, la Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România.

Prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților a fost într-o instituție de învățământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României.

Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă.

Președinții celor două comisii, senatorul Nicoleta Pauliuc și deputatul Constantin Șovăială, cât şi parlamentarii prezenţi în delegație și-au exprimat disponibilitatea de a lua parte, în viitor, la mai multe astfel de activități, care au rolul de a aprofunda relațiile dintre Comisiile de apărare și Ministerul Apărării Naționale și de a dezvolta o colaborare fructuoasă în domeniul securității și apărării.

Precizez că desfășurarea activității a fost adaptată actualului context pandemic, fiind respectate toate măsurile de distanțare și protecție sanitară.”, transmitea, la momentul respectiv, ministrul Apărării.

Momentul a devenit viral. Ce fotografie a circulat pe internet

Totuși, chiar dacă imaginea a fost ștearsă de pe rețelele de socializare în cel mai scurt timp, internauții au salvat-o, astfel că aceasta a devenit virală. În același timp, se pare că nu au existat probleme și românii nu au încercat să acceseze datele făcute publice fără intenție de către Nicolae Ciucă.

„Fotografiile au fost realizate în Call Center-ul MApN și imediat ce a fost semnalată situația au fost înlăturate de echipa de comunicare care administrează pagina oficială a ministrului.

Vă informăm că nu au existat accesări sau intenții de accesare. Parolele au fost schimbate imediat.”, a fost punctat de către Ministerul Apărării Naționale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI