Gabriela Prisăcariu, declarație surpriză despre sarcină: ”Anul acesta vom fi patru”

Surpriză mare în showbizul autohton. Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil, este însărcinată în patru luni cu primul copil al cuplului. Ce a declarat frumosul fotomodel despre sarcină. Fanii au fost în extaz când au auzit. 

Gabriela Prisăcariu, declarație surpriză despre sarcină

Vestea că Dani Oțil va deveni tată pentru prima dată a luat cu asalt lumea mondenă din România. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și logodnica lui au postat, amândoi, aceeași fotografie emoționantă cu topmodelul ținând mâna pe burtica de gravidă, în timp ce iubitul ei ținea, amuzat, pisica lor în brațe.

Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil
Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris Dani Oțil pe contul său de pe celebra rețea de socializare.

„Anul acesta vom fi patru”

Matinalul de la Antena 1 și Gabriela Prisăcariu aveau planificată nunta pentru anul trecut, însă pandemia de coronavirus le-a stricat planurile. Vestea că vor deveni părinți pentru prima dată a venit ca o mare bucurie în casa celor doi logodnici, care abia așteaptă momentul în care își vor ține bebelușul în brațe.

Viitoarea doamnă Oțil este însărcinată în patru luni, iar copilul va veni pe lume în luna august, în preajma zilei de naștere a tăticului său. Într-un interviu acordat celor de la Click!, Gabriela le-a dat emoții fanilor când a declarat că anul acesta familia lor va fi compusă din patru membri. Nu, nu este însărcinată cu gemeni, așa cum au crezut admiratorii săi, ci frumoasa blondină l-a pus la socoteală și pe motanul lor, pe care-l iubesc ca pe un membru al familiei.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat fotomodelul, exclusiv pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI