Dani Oțil o să devină tată. Prima poză cu burtica de gravidă a Gabrielei, logodnica sa

Dani Oțil o să devină tată. Prima poză cu burtica de gravidă a Gabrielei, logodnica sa
Dani Oțil o să devină tată. Prima poză cu burtica de gravidă a Gabrielei, logodnica sa

Veste mare în familia Antena 1. Dani Oțil, partenerul lui Răzvan Simion de la matinalul de la Antena 1, va deveni tată pentru prima dată. Cum arată burtica de gravidă a frumoasei lui logodnice. Mesajul celor doi de pe rețelele de socializare te vor uimi.

Dani Oțil o să devină tată

Fericire mare pentru Dani Oțil. Simpaticul matinal de la Antena 1 va deveni tată, pentru prima dată. Frumoasa lui logodnică Gabriela Prisăcariu este însărcinată cu primul lor copil, iar vedeta nu își mai încape în piele de fericire.

Prezentatorul de la Antena 1 a făcut anunțul oficial pe pagina lui oficială de Facebook, acolo unde sute de fani s-au întrecut în felicitări. Amuzant și mereu pus pe glume, Dani Oțil a făcut anunțul că va deveni părinte printr-o glumă, în dulcele său stil caracteristic

Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil
Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris Dani Oțil pe contul său de pe celebra rețea de socializare.

Ce i-a transmis colega lui Ramona Olaru

Iubita lui, Gabriela Prisăcariu, nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Frumosul topmodel a postat o imagine pe Instagram în care apare alături de logodnicul său. Blondina este îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, mulată care-i pune în evidență burtica de gravidă. Chiar dacă sarcina nu este, încă, foarte avansată, iubita lui Dani Oțil arată foarte bine și radiază de fericire.

Pentru că este o femeie extrem de frumoasă, cu picioare interminabile și un trup de zeiță, viitoarea mămică le-a transmis un mesaj amuzant tuturor cârcotașilor care nu credeau că va rămâne la fel de frumoasă și pe timpul sarcinii:

Am tot primit mesaje de genul : “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Challange accepted!
#babyloading ????❤️

Printre toate mesajele pozitive și entuziaste pe care le-au lăsat internauții, cel care iese în evidență este al Ramonei Olaru. Colega lui Dani Oțil de la Neatza s-a speriat puțin, glumind că ea urmează:

„Mno… acuma tre’ sa ma grabesc si eu!:)) Ati pus presiune pe mine! ?? ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a glumit vecina de la Neatza, la postarea Gabrielei de pe Instagram.