Gabriela Firea, acuzații șocante la adresa lui Liviu Dragnea. ”M-a amenințat” VIDEO

Gabriela Firea, acuzații șocante la adresa lui Liviu Dragnea. ”M-a amenințat” VIDEO
Gabriela Firea, acuzatii socante

Gabriela Firea a făcut acuzații șocante la adresa lui Liviu Dragnea. Ea este prezentă în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, iar în spotul publicitar al emisiunii, care are loc în fiecare marți, de la ora 23:00 răspunde la cele mai incisive întrebări.

Gabriela Firea, acuzații șocante la adresa lui Liviu Dragnea

Astfel, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, actualmente senatoare, a fost întrebată de către Denise Rifai dacă a fost amenințată de Liviu Dragnea cu moartea, iar ea a răspuns: ”m-a amenințat”. La întrebarea „V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?”, Gabriela Firea, a răspuns: „M-a ameninţat!”

De asemenea, spotul emisiunii indică că senatoarea a mai răspuns şi la alte câteva întrebări:

KanalD:  „Vă temeţi că veţi fi mazilită politic de Marcel Ciolacu”
Gabriela Firea: „ Orice se poate întâmpla în politică„

KanalD: „Este soţul şeful dumneavoastră politic?
Gabriela Firea: „Este stăpânul inimii mele”

KanalD: „V-au pus viaţa în pericol problemele de sănătate?”
Gabriela Firea: „Nici acum nu se ştie diagnosticul”

KanalD: „Când aţi plâns ultima dată?”
– (Îi dau lacrimile).

Emisiunea integrală se va difuza pe Kanal D marți, de la oar 23:00.

Cererea de liberare condiţionată a lui Liviu Dragnea se va judeca pe 15 iulie

Reamintim că Liviu Dragnea este încarcerat în penitenciarul Rahova. El a fost condamnat în Dosarul Angajărilor fictive și însumează 1.277 de zile de detenţie (3 ani şi 6 luni de închisoare). Abia în toamna acestui an acesta ar executa 2/3 din pedeapsă, adică 851 de zile. Liviu Dragnea a obținut însă zile-câștig prin muncă, adică 3 zile executate la 1 zi de muncă, iar Comisia de liberări condiţionate a Penitenciarului Rahova i-a dat aviz pozitiv pentru a ieşi mai devreme din închisoare.

De altfel, cererea de liberare condiţionată făcută de Liviu Dragnea o să se judece la data da 15 iulie la Tribunalul Giurgiu, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a admis acestuia solicitarea de strămutare şi a desfiinţat hotărârea Tribunalului Bucureşti. Astfel, decizia Tribunalului Giurgiu va fi cea definitivă.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, îşi joacă deci ultima carte la Tribunalul Giurgiu, după ce i-a convins pe magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti că judecătorii de la tribunalul Capitalei nu au fost imparţiali în privința sa atunci când au hotărât, la data de 27 mai, că trebuie să stea în puşcărie până în luna august.

Prin urmare, Curtea de Apel Bucureşti a desfiinţat hotărârea Tribunalului Bucureşti, admițând cererea de strămutare a lui Liviu Dragnea, iar liberarea condiţionată o să se judece definitiv, la Tribunalul Giurgiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI