Cum arată Liviu Dragnea acum, după gratii. Abia îl mai poți recunoaște

Cum arată Liviu Dragnea acum, după gratii. Abia îl mai poți recunoaște
„Liviu este acasă!!” Fericire maximă în familie fostului lider PSD

Liviu Dragnea este complet schimbat după timpul petrecut în spatele gratiilor. Acum, fostul lider PSD abia mai seamănă cu cel care era în prim planul peisajului politic în urmă cu câțiva ani.

Cum arată Liviu Dragnea acum, după gratii. Abia îl mai poți recunoaște

Liviu Dragnea a reușit o victorie în instanță, după ce judecătorii au respins contestația penitenciarului Rahova.  Magistrații au decis că lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate drepturile la sănătate și apărare, după ce a fost operat.

„Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de Penitenciarul Rahova, împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova.

Întrucât contestaţia a fost formulată de către o instituţie a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 17.05.2021”, se arată în decizia publicată de Judecătoria Sector 5.

Liviu Dragnea rămâne după gratii, iar miercuri urmează să se judece o contestație la cererea de eliberare condiționată. Dacă se acceptă, Liviu Dragnea poate fi liber, după ce a stat doi ani în penitenciar.

Fostul președinte al Camerei Deputaților a dat în judecată Penitenciarul Rahova, spunând că a pierdut aproape 50 de zile de libertatea, iar asta pentru că nu i s-a mai permis să muncească.

Victorie pentru Liviu Dragnea în instanță

Fostul șef PSD a cerut să îi fie recunoscute zilele de muncă pe care nu le-a prestat, dar care îl pot ajuta la reducerea pedepsei.

Închisoarea i-a retras dreptul la muncă după ce Liviu Dragnea a acordat un interviu fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu. ANP a susținut că deținutul nu a avut permisiunea să dea acel interviu online, așa că i-a ridicat dreptul de muncă în atelierul auto al penitenciarului.

„În baza art. 56 din Legea nr. 254/2013 admite în parte contestaţia formulată de petentul condamnat Dragnea Nicolae Liviu în contradictoriu cuAdministraţia Penitenciarului Rahova împotriva Încheierii nr. 282/2021 a Judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova.

Desfiinţează, în parte, încheierea atacată şi rejudecând: obligă Administraţia Penitenciarului Rahova Bucureşti să recunoască petentului zilele câştig din muncă (…) pentru care s-a constatat în mod definitiv încălcarea dreptului la muncă (…)  folosind acelaşi algoritm de calcul expus la pct. 1 în adresa nr. 35451/PBRB/2021 emisă la cererea instanţei de directorul Penitenciarului Rahova.

Respinge contestaţia formulată de petent cu privire la perioada 12.12.2020 – 06.01.2021 (perioada în care petentul a fost internat la Penitenciarul Spital Jilava şi Penitenciarul Spital Rahova), că neîntemeiată. Definitivă”, se arată în decizia instanţei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI